trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Auto luchtbed voor kofferbak en achterbank - incl. 12V elektrische luchtpomp, 2 kussens, draagtas en reparatieset

Merk: Streetwize
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Met dit auto luchtbed hoef je nooit meer op te zien tegen overnachten in je SUV. Klap de achterbank van je SUV in en plaats dit bed in de kofferbak voor een comfortabele overnachting. Deze set is voorzien van alle basis benodigdheden voor een nacht slapen in je auto op vakantie, na een festival of tijdens een roadtrip.  

Luchtbed voor in de auto

Ben je een avondje op stap geweest en was het onverwachts zo gezellig dat je niet meer naar huis kunt rijden? Dat is geen probleem met het auto luchtbed! Deze wordt namelijk compleet met 12 volt pomp en 3 opzetstukken geleverd. Hierdoor kun je het bed opblazen met de 12V aansluiting in je auto.

Leg de achterbank van je auto plat. Zet het juiste opzetstuk op de opblaasopening van de pomp. Plug de stekker van de luchtpomp in de sigarettenaansteker van je auto, zet de aan/uit knop om en het luchtbed blaast zich binnen 4 minuten op. Wanneer de nacht voorbij is en het luchtbed weer opgeborgen moet worden, kun je de instelling van de  luchtpomp omzetten. Hierdoor kun je het bed, met behulp van de pomp, leeg laten lopen. Laat de ventieltjes open staan na gebruik, zodat eventueel resterende lucht uit het luchtbed kan komen.

Deze set is ook voorzien van 2 opblaasbare hoofdkussens voor extra comfort. Wij adviseren deze kussens zelf op te blazen zonder de pomp, om te voorkomen dat de kussens beschadigen als ze te hard opgeblazen worden.

Rustmoment op een autoluchtbed

Iedereen kent het wel; op vakantie met de auto. Vaak rijden we dan lange stukken richting het zuiden van Europa. Deze lange autoritten kosten veel energie. Het is erg belangrijk om je rustmoment te pakken om scherp te blijven tijdens de rit. Met dit comfortabele luchtbed voor in je SUV auto kun je een korte powernap doen.

Door dit bed in de kofferbak van je SUV te leggen is er genoeg ruimte voor 2 personen, waardoor je samen met je passagier ook een volledige nacht door kan brengen in je auto. 
Ben je bang dat je te weinig ruimte overhoudt voor je bagage wanneer het luchtbed is opgeblazen? Maak dan gebruik van een dakkoffer!

Auto luchtbed voor in de kofferbak en op de achterbank

Dit opblaasbed voor in de auto wordt geleverd met een draagtas, hierdoor kun je dit luchtbed in je auto laten liggen, zodat je het altijd bij de hand hebt voor onverwachte overnachtingen. 

Ben je op vakantie en is je luchtbed helaas lek door bijvoorbeeld een scherp voorwerp in je bagage? Geen paniek. Het bed wordt geleverd met een reparatieset, zodat je lekkages binnen een mum van tijd gerepareerd hebt. Deze set bestaat uit een plastic rietje, reinigingsmiddel en 2 kleine lapjes.

Blaas het matras op om de plaats van de lekkage te bepalen. Maak deze plek schoon met het reinigingsmiddel. Smelt een kant van het rietje, door middel van een warmte bron zoals een aansteker. Gebruik het gesmolten plastic om het gaatje dicht te plakken. Als het plastic droog en afgekoeld is, kun je het nogmaals reinigen met het reinigingsmiddel.

Met de lapjes kun je iets grotere gaatjes dichtplakken. Hiervoor heb je een krachtige lijm, zoals secondelijm, nodig.
Let op: deze lijm is niet inbegrepen!

Kenmerken opblaasbed auto

✓ Afmetingen: 170 x 125 x 12 cm
✓ Geschikt voor: een SUV auto
✓ Materiaal: PVC
✓ Inclusief: luchtpomp met 3 opzetstukken, 2 opblaasbare hoofdkussens, opbergtas en reparatieset
✓ Aansluiting pomp: 12V DC

Meer informatie
SKU D80-GREY
EAN 5601570645179
Kleur Grijs
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op