Gratis bezorging vanaf 10,-

Verstelbare balkdragers 11-15 mm - doos met 52 stuks

Merk: BERA
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
set(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

De in hoogte verstelbare 'Pedestals HiLo Fix' balkdragers van BERA zijn een veelgebruikt hulpmiddel door hoveniers. Met deze verstelbare en super sterke kunststof dragers is het eenvoudig om een terras, vlonder, balkon, trapje of een ander soort verhoogd deel rondom uw woning aan te leggen. Het waterpas afstellen van de onderliggers voor uw houten of kunststof vlonder was nog nooit zo eenvoudig.

De voet van de balkdragers voldoet aan de internationale normen voor de maximale belasting van dakbedekking en geeft bescherming tegen doordrukken. Ook voor een dakterras of balkon zijn de balkdragers dus heel geschikt. Bovendien zorgen de dragers voor een optimale afvoer van regenwater en vuil.

- 100% polypropyleen
- UV en weerbestendig
- In hoogte verstelbaar tussen 11 en 15 mm
- Door het draaisysteem blijft de ingestelde hoogte altijd gelijk
- Grondplaat met een oppervlakte van 300 cm2
- Draagvlak met een diameter van 13 cm (afstand van opstaande rand tot zijkant 9,5 cm)
- Gewicht van 140 gram per stuk
- Draagkracht van meer dan een ton per balkdrager
- Te combineren met diverse accessoires zoals vulrubbers voor geluiddemping en het voorkomen van verschuivingen

Plaatsen van de balkdragers
Installeren is heel eenvoudig; plaats een balkdrager op de ondergrond en door te draaien aan het bovenste deel kunt u de gewenste hoogte af stellen. Uiteraard kunt u de dragers tijdens het plaatsen ook bij stellen om de vloer exact waterpas te maken. Het aantal balkdragers dat u nodig heeft is afhankelijk van de belasting. Iedere 50 cm een drager onder de onderliggers plaatsen zou in de meeste gevallen voldoende moeten zijn. En eindigt uw vloer bij een muur of hoek, dan kunt u één of meerdere delen van de drager recht afbreken om deze toch zo dicht mogelijk aan de rand te kunnen plaatsen.

Diverse accessoires verkrijgbaar
Omdat houten balken onderling enig dikte verschil kunnen hebben, zijn er harde vulplaatjes verkrijgbaar om tussen de balk en de drager te plaatsen. Hierdoor wordt er op één of meerdere punten een minuscule ophoging gerealiseerd. Daarnaast zijn er zachte vulrubbers verkrijgbaar die zorgen voor geluiddemping en verschuiving voorkomen. En tot slot kunt u met de los verkrijgbare helling correctors een helling tot wel 7% corrigeren.

Meer informatie
SKU 3500001
EAN 4260422230393
Kleur Zwart
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op