...
Kopers-bescherming
Goed
4.38/5.00
Laden...

Kofferstandaards

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kofferstandaards
Met onze inklapbare kofferstandaards wordt het in- en uitpakken van uw bagage een stuk comfortabeler. Bij IVOL vindt u goedkope inklapbare kofferstandaards in alle kleuren, soorten en maten. Zoekt u een standaard voor uw koffer van metaal? Of past één van onze kofferstandaards van bamboe beter bij u en uw interieur? Want niet alleen zijn de standaards praktisch en enorm vriendelijk voor uw rug, dankzij het prachtige design is de kofferstandaard ook en prachtige decoratieve aanvulling op uw interieur. Een handig voetenbankje of extra zitje wanneer er visite komt. Even geen kofferstandaard? Net zo simpel klapt u de standaard weer in. Dankzij het lichte gewicht en compacte formaat bergt u de kofferstandaard snel en eenvoudig weer op!

Kofferstandaards van bamboe en metaal
Wanneer u één van onze kofferstandaards uitklapt, ervaart u de stevigheid van de nylon riemen die het draagvlak voor uw koffer vormen. Zowel onze zwarte en zilveren metalen als divers gekleurde bamboe kofferstandaards beschikken over 4 van deze stevige nylon riemen. De metalen standaards zijn daarnaast voorzien van vloerbeschermers rondom de pootjes zodat u de ‘stoel voor uw koffer’ ook op gevoelige vloeren zorgeloos kunt uitklappen. Een aantal van onze ‘kofferdragers’ beschikken tevens over een extra legplank voor bijvoorbeeld kleding of schoenen.

Ideale uitrusting op reis
Of u nu zelf op reis gaat of reizigers in een verblijfsaccommodatie ontvangt, u maakt het uzelf of uw gasten extra aangenaam met een standaard voor koffers of andere bagage. Daarnaast neemt het weinig plaats in beslag en is het desgewenst eenvoudig in te klappen en opzij te schuiven. Maar na een lange reis met zware bagage zult u uw rug een plezier doen wanneer u uw bagage niet gebukt op de vloer moet in- of uitpakken. Daarnaast geeft het prachtige design van de kofferstandaard ieder verblijf net dat beetje meer.

Prachtig design voor ieder interieur
Een naturel gekleurde bamboe kofferstandaard, of liever een warm donkerbruin getinte of strak witte bamboe standaard? Houdt u van een meer industriële look? Ga dan voor onze zwart of zilver metalen kofferstandaards. Wat uw smaak ook is, bij IVOL vindt u altijd het stoeltje voor uw bagage dat past bij u en uw interieur!