•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Scheidingswanden

Scheidingswanden zijn ideaal om ruimtes flexibel in te delen. Zo creëert u binnen no-time afzonderlijke werkplekken binnen kantoren en scholen. Onze scheidingspanelen zijn verkrijgbaar van zowel whiteboard materiaal als van prikbord materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren en bieden oneindig veel flexibiliteit. Daarnaast zorgen de wanden voor geluidsisolatie en betere concentratie bij uw werknemers.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Met de flexibele scheidingswanden van Smit Visual kunt u eenvoudig gescheiden werkplekken binnen kantoren en scholen creëren. Maar ook voor tentoonstellingen of voor het indelen en afschermen van een wachtruimte of vergadergedeelte zijn de wanden uitermate geschikt.

Oneindig veel variatie
Wij leveren de scheidingswanden in twee verschillende materialen; van emailstaal (whiteboard materiaal) en van prikbord materiaal. Alle verdeelwanden zijn dubbelzijdig bruikbaar. De variant van emailstaal is uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met whiteboard markers. Het oppervlak is namelijk droog uitwisbaar. Wat dacht u van het noteren van een takenlijst die vervolgens eenvoudig afgevinkt kan worden, of het weergeven van omzetontwikkelingen. Ook kunt u er magnetische voorwerpen op bevestigen.

De prikbord scheidingswand is juist weer ideaal om kleur en sfeer in de ruimte te brengen. Deze variant is namelijk leverbaar in maar liefst 18 verschillende kleuren. Van ‘veilige’ kleuren zoals grijs en zwart, tot intens felle kleuren als oranje en fel groen. Combineer de whiteboard en prikbord wanden in verschillende kleuren voor een speelse en functionele oplossing.

Oneindige flexibiliteit
Beide varianten van de scheidingswand zijn leverbaar in 9 verschillende maten. Er zijn drie verschillende hoogtematen en drie verschillende breedtes leverbaar. Zo is er dus altijd een passende oplossing voor uw wens! Middels de standaard bijgeleverde en extra verkrijgbare montage onderdelen zijn de scheidingspanelen heel eenvoudig te monteren. Zo kan men de wanden vrijstaand gebruiken, maar ook 2, 3 of 4 wanden aan elkaar monteren. Kiest u voor een verrijdbare voet, dan kunt u de wanden soepel en zo vaak u wilt verplaatsen. Dit maakt het een zeer flexibele oplossing die geschikt is voor iedere situatie. Ook zijn er wandhaken verkrijgbaar waarmee u allerlei zaken zoals schilderijen kunt ophangen, zonder de scheidingswand te beschadigen.

Geluidsisolatie
De mobiele scheidingswanden zorgen voor isolatie en demping van geluid. Plaatst u scheidingswanden om bureaus in grote werkruimtes, dan zal het geluidsniveau aanzienlijk dalen. Dit geeft een rustigere en prettigere akoestiek. Uw werknemers kunnen elkaar, maar ook klanten aan de telefoon zo stukken beter verstaan door de tussenschotten.

Betere concentratie = betere prestaties
Door het plaatsen van scheidingswanden wordt een werkomgeving rustiger. Werknemers en scholieren worden zo minder afgeleid door invloeden van buitenaf en door elkaar. Dit bevordert de concentratie, en een betere concentratie resulteert natuurlijk in betere prestaties. Dat is niet alleen prettig voor het bedrijfsresultaat, maar het verlaagt ook het stressgevoel bij uw werknemers.