•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Frameless

Een ruimte een schitterende strakke en moderne look geven kan met frameless whiteboards. Deze whiteboards zonder rand zijn bij uitstek geschikt om lange wanden te bekleden en de borden kunnen zelfs in en op hoeken geplaatst worden. Door meerdere profielloze whiteboards naast of boven elkaar te plaatsen creëert u oneindig veel schrijfoppervlak.

Ons assortiment whiteboards zonder profiel bestaat uit de Skin whiteboards van Rocada en de Chameleon Writing whiteboards van Smit Visual.

frameless whiteboard
Flexibel toe te passen
Frameless whiteboards zijn zeer flexibel toepasbaar binnen een ruimte omdat ze naadloos op elkaar aan sluiten. Ze kunnen zelfs in en op hoeken geplaatst worden. U kunt naar wens meerdere whiteboards zonder rand naast of boven elkaar plaatsen en eventueel verschillende afmetingen met elkaar combineren. Maar ook één losse whiteboard zonder profiel oogt mooi op een wand.

Oneindig veel schrijfoppervlak
Door het monteren van meerdere frameless whiteboards naast elkaar creëert u oneindig veel schrijfoppervlak. Laat bijvoorbeeld door het gehele kantoor een whiteboard wand lopen zodat iedere werknemer gedurende de dag aantekeningen kan maken en plan ééns per maand een bespreking in waarin deze aantekeningen worden meegenomen. Of wat dacht u van een brainstorm sessie zonder dat u telkens het bord moet wissen?

Duurzaam geëmailleerd staal / gelakt staal
De Chameleon Writing whiteboards zonder rand van Smit Visual zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit emailstaal met een dikte van 9 mm. Dit materiaal is uitermate geschikt voor intensief gebruik en krast niet. Zo heeft u jarenlang plezier van uw whiteboard wand! De randloze Skin whiteboards van Rocada zijn leverbaar in zowel gelakt staal als emailstaal. Zo heeft u zelf de keuze. Alle whiteboards zijn beschrijfbaar met whiteboard markers, droog uitwisbaar en magnetisch. U kunt dus ook notities, afbeeldingen en artikelen op het bord bevestigen met magneten.

Eenvoudige montage
Montage van de whiteboards zonder profiel kunt u eenvoudig zelf want bij de whiteboards wordt al het benodigde wandmontage materiaal meegeleverd. Met dit montagemateriaal kunt u de borden strak tegen de muur aan monteren.

Leverbaar in vele varianten
De Chameleon Writing frameless whiteboards van Smit Visual zijn leverbaar in vele varianten en afmetingen. Naast rechthoekige whiteboards is deze randloze variant ook leverbaar met afgeronde hoeken en in leuke vormen zoals een tekstballon en een denkwolk. Daarnaast zijn er frameloze whiteboards met matte afwerking die ook als projectiebord gebruikt kunnen worden. Echte blikvangers zijn de maatwerk / eigen ontwerp Chameleon Writing whiteboards met de bijvoorbeeld de skyline van Nederland of Eindhoven. Deze unieke whiteboards geven een duffe kantoorruimte meteen sfeer.

De Space-Up serie van Legamaster biedt een breed scala hoogwaardige frameless whiteboards. De serie bestaat uit de Board-Up lijn, Wall-Up lijn en Wrap-Up lijn. Samen vormen deze lijnen een uitgebreid assortiment aan frameloze whiteboards en frameless whiteboardwand oplossingen. Uniek in deze serie is de Wrap-Up whiteboardfolie. Deze zelfklevende en magnetische folie is een betaalbaar alternatief voor een whiteboardwand.

De Skin whiteboards van Rocada zijn ook leverbaar in vele varianten. Hoewel er minder keuze is uit verschillende afmetingen, zijn er wel diverse kleuren en vormen leverbaar. Ideaal om een saaie ruimte mee aan te kleden. Ook zijn er accessoires verkrijgbaar zoals een statief om 2 Skin whiteboards aan te bevestigen en een flipchart die eenvoudig over de Skin whiteboards gehangen kan worden.