•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Landkaarten

Bent u op zoek naar de moderne uitvoering van een landkaart? Dan zijn onze landkaart whiteboards de ideale oplossing. Deze whiteboards zijn bedrukt met zeer gedetailleerde afbeeldingen van verschillende kaarten. Alle landkaartborden zijn magnetisch en droog uitwisbaar.

Zit uw gewenste kaart niet in ons assortiment? Kijk dan bij onze bedrukte whiteboards. U kunt daar zelf een landkaart aanleveren om op een whiteboard te laten drukken.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

Duurzame kwaliteit
Al onze whiteboards met landkaart zijn bedoeld om jarenlang plezier van te hebben. De opdruk is aangebracht middels de meest moderne technieken. Voor de borden van Legamaster zijn reguliere printtechnieken gebruikt. Op de borden van Smit Visual is de opdruk aangebracht middels sublimatie techniek. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van hittegevoelige inkten die een verbinding aangaan met de coating van het bord. Hierdoor wordt de opdruk haarscherp verzegeld in het oppervlak. De opdruk zal dan ook niet verkleuren door de zon of vervagen naarmate het bord gebruikt wordt.

Alle whiteboards zijn voorzien van stevige aluminium lijsten met kunststof hoeken om de randen van het bord beschermen. Ook hebben de whiteboards een afleggoot onder aan het bord om uw markers en magneten op te leggen.

Veelzijdig in gebruik
Onze whiteboards met landkaart zijn ontzettend veelzijdig in gebruik. Omdat de landkaart is gedrukt op whiteboard materiaal, kunt u er met whiteboard markers notities op maken en die net zo makkelijk weer wissen. Ook zijn de borden magneet houdend. Gebruik de landkaart borden om plaatsen te markeren, om routes uit te stippelen of om gebieden af te zetten. Daarnaast kunt u uw wereldwijde vestigingen markeren of aangeven naar welke gebieden u wilt uitbreiden. De mogelijkheden zijn oneindig.

Leverbaar in vele varianten
Wij bieden een ruim assortiment met vele varianten landkaart whiteboards. Zo zijn er wereldkaarten, stadskaarten, postcodekaarten en wegenkaarten verkrijgbaar. Denk aan een wegenkaart van Nederland, een kaart met de postcodegebieden van België of een stadsplattegrond van Parijs.