•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Whiteboardfolie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Deze Wrap-Up en Magic-Chart producten van Legamaster zijn onmisbaar bij iedere bijeenkomst! Whiteboard folies zijn de ideale vervanger voor flipovers en whiteboards op statief. Hierdoor zijn de producten ideaal voor cursussen op locatie, flexwerkplekken en kleine ruimtes.

Legamaster Wrap-Up whiteboardfolie
Wrap-Up whiteboard folie is een zelfklevende folie met een whiteboard oppervlak. Deze hoogwaardige, magnetische folie is ideaal om een gehele muur, meubels, deuren of ramen mee te beplakken. Het biedt een eindeloos schrijfoppervlak waarop u uw creativiteit los kunt laten.

Wrap-Up whiteboardfolie is verkrijgbaar op rollen van 150, 300, 600 of 1200 cm.

Legamaster Magic Chart whiteboard sheets
Magic-Chart producten zijn zelfklevend op bijna ieder oppervlak door de elektrostatische lading. Dit maakt dat de producten makkelijk te verwijderen en te verplaatsen zijn, zonder het achterlaten van plakresten. Magic-Chart producten zijn er in diverse varianten waaronder; flipchart / whiteboard / blackboard sheets en kleine notitie sheets in verschillende kleuren en maten.

Hecht aan vrijwel ieder oppervlak, zonder plakresten!
De Magic-Chart producten hechten op bijna ieder oppervlak door de elektrostatische lading. Denk hierbij aan ruiten, deuren, geverfde muren, behang, hout en kasten. De producten laten geen plakresten na door het ontbreken van lijm. Magic-Chart producten kunnen daardoor eenvoudig verwijderd en verplaatst worden.

Herbruikbaar
Omdat sommige Magic-Chart producten uitwisbaar zijn, zijn deze herbruikbaar. Zowel de gekleurde Notes als de Whiteboard sheets zijn eenvoudig te wissen met een zachte doek of tissue. Het is dan wel belangrijk dat er geschreven is met een droog afveegbare marker. Na het wissen zijn de producten weer opnieuw bruikbaar.

Geleverd met geschikte marker
Bij alle Magic-Chart producten wordt een geschikte marker geleverd. Bij de uitwisbare producten wordt een uitwisbare marker geleverd en bij de overige producten een permanent marker van Edding.

Recyclebaar
De Magic-Chart producten van Legamaster zijn volledig recyclebaar en daardoor zeer milieuvriendelijk.

Producten
Magic-Chart Whiteboard / Blackboard / Flipchart
Magic-Chart Whiteboard sheets zijn uitwisbaar en herbruikbaar. Dit maakt ze de ideale vervanger voor grote whiteboards op statief. De sheets zijn overal mee naartoe te nemen en veelzijdig toepasbaar. Magic-Chart Flipchart sheets zijn dubbelzijdig te gebruiken omdat ze beschikken over één geruite en één effen zijde. Flipchart sheets zijn ideaal voor het noteren van cijfers en voor het maken van curves en tabellen. Tot slot zijn de Blackboard sheets de ideale vervanger voor krijtborden en daardoor toepasbaar in bijvoorbeeld horeca gelegenheden. De bovengenoemde sheets zijn leverbaar in de maten A4 en 60x80 cm.

Magic-Chart Notes
Magic-Chart Notes zijn een innovatieve vervanger voor post-its. De notes zijn zelfklevend en laten geen plakresten na. Magic-Chart Notes zijn ideaal voor het noteren van taken, opmerkingen en aantekeningen. De gekleurde notitiebriefjes zijn perfect te combineren met de andere Magic-Chart producten zoals de whiteboard of flipchart sheets. De Magic-Chart notes zijn leverbaar in de maten 10x10 cm en 10x20 cm. Er zijn zowel verpakkingen van één kleur als assorti verpakkingen verkrijgbaar.