•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Whiteboard wandpaneel

Onze whiteboardwand panelen zijn ideal om een gehele muur of een groot deel daarvan te voorzien van schrijfoppervlak. Een whiteboardwand bestaat uit grote whiteboardpanelen die onderling met elkaar worden verbonden. Er is keuze uit een systeem met aluminium profielen of een frameloos systeem. De mogelijkheden zijn zeer divers want wij bieden niet alleen keuze uit diverse materialen waaronder projectiebord en krijtbord, maar ook maatwerk oplossingen. Met deze whiteboardwand panelen kunt u een whiteboard muur maken die volledig naar uw wens is.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Prachtige whiteboard wandoplossingen van Smit Visual (Chameleon Writing) en Legamaster (Wall-Up).

Grote diversiteit aan materiaalsoorten en mogelijkheden

Onze whiteboard wandpanelen zijn verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten. Zo heeft u de keuze uit gelakt staal of emailstaal, maar ook uit krijtbord of een matte variant om op te projecteren. Of kies voor een bedrukte variant met een logo of afbeelding erop als u een geheel eigen draai aan uw whiteboardwand wilt geven.

Met profiel of frameless
Onze whiteboard wanden zijn leverbaar met aluminium H-profiel of zonder profiel. Het aluminium profiel geeft een zakelijke look en beschermt daarnaast de hoeken en randen van het bord tegen schade. De profielloze (frameless) variant oogt juist weer heel modern en omdat de panelen vrijwel naadloos op elkaar aansluiten is het schrijfoppervlak gigantisch. U wordt niet belemmerd door een profiel dus u kunt oneindig door schrijven of tekenen. De randloze panelen kunnen zelfs in en op hoeken geplaatst worden.

Maatwerk

Alle varianten whiteboardwanden zijn op maat leverbaar, maar van de best verkochte hebben we ook een aantal standaardafmetingen in ons assortiment opgenomen. De maatwerk whiteboardwanden kunnen oneindig breed gemaakt worden omdat ze bestaan uit afzonderlijke panelen van elk maximaal 120 cm breed. Het aantal wandpanelen waaruit een wand bestaat is dan ook afhankelijk van de gewenste totale breedte. Als u bijvoorbeeld een wand van 5 meter breed wilt, dan bestaat die wand uit 5 panelen van elk 100 cm breed. De maximale hoogte van de panelen varieert tussen de 270 en 298 cm. Voor alle maatwerk borden rekenen wij een vaste prijs per vierkante meter.

Informatie over bestellen
Als u een keuze heeft gemaakt uit onze maatwerk whiteboardwand panelen, dan kunt u de prijs eenvoudig zelf berekenen door de gewenste afmetingen in te voeren. Tegen vergoeding is het ook mogelijk om eerst een specialist langs te laten komen om een whiteboardwand te laten inmeten alvorens u een bestelling doet. Dit is alleen mogelijk voor de frameless varianten en alleen in Nederland. Besluit u naderhand om daadwerkelijk een whiteboard wand te bestellen, dan worden de inmeet kosten hiermee verrekend.