Gratis bezorging vanaf 10,-

Levensgroot bordspel op rubber tegels - 5,5 x 5,5 m - 25 mm dik

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
set(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Beleef uren lang speelplezier voor jong en oud met dit levensgrote spel op rubber tegels. Met dit XL vloerspel geniet je van de frisse buitenlucht terwijl je sociale contacten onderhoudt. Dat maakt het ideaal om te plaatsen in openbare gebieden. Of misschien wel in jouw eigen achtertuin?

Vloerspel geschikt voor vele doeleinden

Dit spel op rubber tegels kent oneindig veel toepassingen. Het is ideaal voor scholen, gemeentes en overheden. Plaats het op openbare gebieden zoals speelplaatsen, parken en pleinen om jeugd aan te moedigen meer naar buiten te gaan. Of zet het in bij gelegenheden zoals koningsdag, burendag en hemelvaart. Maar ook voor schoolpleinen is het een ideaal hulpmiddel om spelenderwijs te leren. Of wat dacht je van jouw eigen achtertuin? Maak er een gezellige familie aangelegenheid van of gebruik het tijdens feesten en partijen.

Rubber spel van hoogwaardig materiaal

De tegels van het spel zijn vervaardigd uit hoogwaardig rubber dat jaren mee gaat. Het materiaal is weerbestendig, vocht doorlatend, kleurecht en schokabsorberend. De zwarte tegels zijn gemaakt van SBR rubber, alle overige kleuren van EPDM rubber.

Levensgroot spel optioneel met pionnen en dobbelstenen

Bij het spel kun je optioneel gekleurde kunststof pionnen en dobbelstenen aanschaffen. De set bestaat uit 16 pionnen en 4 dobbelstenen in de kleuren rood, groen, bauw en geel. De forse kunststof pionnen zijn licht in gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. De dobbelstenen kunnen ook als stoel gebruikt worden.

Eenvoudig te installeren bordspel

Installeren van dit spel op rubber tegels is vrij eenvoudig. Plaats de tegels op een stevige harde ondergrond zoals stoeptegels, beton of gronddoek. Hoewel de rubber tegels los op de ondergrond gelegd kunnen worden, is het verstandiger om ze aan de ondergrond te verlijmen. Zo voorkom je dat ze verschuiven of dat ze aan vandalisme onderhevig worden. Gebruik hiervoor een geschikte kit. Verlijm optioneel ook de tegels onderling voor een nog stevigere verbinding.

Kenmerken vloerspel

- Afmetingen: 5,5 x 5,5 m (30,25 m2)
- Afmetingen per tegel: 50 x 50 cm
- Dikte tegels: 25 mm
- Valhoogte tegels: Onbekend
- Aantal tegels: 121
- Afmetingen pionnen*: Hoogte 56 cm, Diameter 26 cm
- Afmetingen dobbelstenen*: 33 x 33 x 33 cm
- Levertijd: 3 tot 4 weken

Set bestaat uit 9x tegel geel, 9 x tegel blauw, 9 x tegel groen, 9 x tegel rood, 37 x tegel zwart en 48 x tegel grijs (Zonder pionnen en dobbelstenen (tegen meerprijs verkrijgbaar).

Tegen meerprijs kun je grote kunststof pionnen en dobbelstenen bij bestellen. Deze set bestaat uit 16 pionnen en 4 dobbelstenen in de kleuren geel, blauw, groen en rood.

Meer informatie
SKU CND-SBR-EPDM25-SH-MIX-005
EAN 5601570622705
Dikte 25 mm
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

professioneel kitpistool
29,95 24,75
Leverdatum berekenen...
kit voor het verlijmen van rubber
11,95 9,88
Leverdatum berekenen...
transparante kit voor het verlijmen van rubber
11,95 9,88
Leverdatum berekenen...
rubber verlijmen met high tack kit - super sterk
14,95 12,36
Leverdatum berekenen...