check Gratis bezorging vanaf 10,-

Trapmaantje Odessa - Antraciet

Merk: Vica International
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Details

Dit mooie trapmaantje met streepjes patroon kun je goed gebruiken om krassen, op je trap, te voorkomen. De Odessa trapmat is beschikbaar in 2 afmetingen, namelijk 16 x 56 cm en 25 x 65 cm. De haak is 4 cm. Eventuele beschadigingen die al op je traptreden zaten, kun je met trapmaantjes zeer eenvoudig verbergen. Montage van deze trapmaantjes is zeer snel en eenvoudig. Bekleed de gehele trap in een handomdraai.

Antraciet trapmatten Odessa

De Odessa trapmat verkleint de kans op geluidsoverlast door de geluiddempende werking. De matten zijn geschikt voor normaal dagelijks gebruik. Als je een trapmaantje wilt voor intensief gebruik, kun je eventueel een kijkje nemen tussen onze aluminium trapmatten.

Plaats de trapmaantjes over eventuele krassen op je trap zodat je deze beschadigingen, binnen enkele minuten, niet meer ziet. Deze trapmatten zijn zeer eenvoudig te installeren middels de dubbelzijdige tape en kunststof passtrook die vooraf zijn aangebracht. Je plakt de trapmaantjes op de trap en je bent klaar.

Odessa trapmaantje eigenschappen antraciet

✓ Kleur: antraciet
✓ Materiaal: 100% polypropyleen
✓ Gewicht: ca. 2150 gram m²
✓ Backing: Action back
✓ Bevestiging: Bijgeleverde dubbelzijdige tape
✓ Gebruik: Binnenshuis
✓ Maten: 16 x 56 en 25 x 65 cm

trapmat

trapmatten

Montage antraciet halve maantjes trap Odessa

Voor gedetailleerde uitleg over de montage van deze trapmaantjes, hebben wij een montage advies opgesteld.

Let op: Controleer, voordat je de trapmaantjes vast plakt, waar je deze wilt bevestigen. De dubbelzijdige tape op de onderkant van de trapmatten is bedekt met plastic. Maak het plastic voorzichtig los, om de tape op het trapmaantje intact te houden. Als de trapmat eenmaal op de trap wordt gelegd, wanneer dit plastic verwijderd is, kan deze niet meer verschoven worden. 

Meer informatie
SKU ODESSA-ANTRA
EAN 8717755104045
Kleur Antraciet
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op