trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Premium Glassboard verborgen ophang - 60x90 cm - Wit

Merk: Smit Visual
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Een premium kwaliteit glassboard met de afmetingen 60 x 90 cm met een mat oppervlak. Perfect om bij je bureau op te hangen voor aantekeningen, of in de keuken voor een boodschappenlijstje. Anders dan onze standaard glasborden hebben de premium glassboarden een verborgen ophangsysteem. Hierdoor lijkt het alsof je glasbord zweeft tegen de wand. Daarnaast heb je het gehele oppervlak om je aantekeningen op te schrijven!

glassboard premium wit

Premium glassboard Smit Visual 60x90 cm

Het glasbord heeft een dikte van 4 mm en is tevens voorzien van een 0,5 mm verzinkte staalplaat met krasvaste laklaag. Hierdoor is het glassboard ook magneet houdend. Door het verborgen ophangsysteem hebben onze Premium glasborden een strakke uitstraling. Het Premium Glassboard is gemaakt van gehard veiligheidsglas en is beschrijfbaar, met whiteboard en glassboard markers, en droog uitwisbaar. Optimaal dekkend gekleurd voor een duidelijke leesbaarheid en daarom tegen elke kleur achterwand te plaatsen. Het Glasbord Premium kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

Bij het Premium Glassboard ontvang je een afleggoot voor je markers. Deze kun je zelf monteren op een plek die jij wilt.

Verborgen ophang Premium glasbord 60x90 cm

Voor de juiste installatie van je bord zijn ten minste twee personen nodig. Het is handig het nodige gereedschap vast klaar te leggen:

- meetlint
- eventueel een waterpas
- krijt-/potloodlijn
- elektrische boor-/ schroefmachine en/of schroevendraaier
- boor- en schroefbitjes

De installatie gaat als volgt:

1. Meet de lengte, breedte en middenlijnen van je nieuwe glasbord.
2. Bepaal de middenlijn van de muur en de hoogte waarop je het nieuwe bord wilt laten plaatsen ten opzichte van de vloer (zie foto's: illustration #1).
3. Houd je bord in positie en teken een lijn strak langs de bovenrand van het bord en strak langs de onderkant van het bord. Zorg ervoor dat deze nieuwe getekende lijnen evenwijdig lopen met de plafond- en vloerlijnen op je montagewand.
4. Teken 18,5 cm onder de zojuist getrokken bovenste lijn evenwijdig een nieuwe lijn. Deze lijn is de bevestigingsopening voor de bovenste Z-hanger (zie foto's: illustration #2).
5. Gebruik de bijhorende schroeven en pluggen (B) om de Z-hanger te bevestigen. Zorg voor de juiste afstand voor de montage van de onderste Z-hanger ten opzichte van de bovenste Z-hanger (zie foto's: afmetingen rechterzijde illustration #2). Dit is de locatie voor de bevestigingsgaten van de onderste Z-hanger. Gebruik ook hier weer de bijhorend schroeven en pluggen (B).
6. Til het glassboard op en haak de hangers op de achterzijde van het bord op de Z Hangers die je zojuist op de muur hebt geïnstalleerd (zie illustration #3).

Kenmerken Smit visual glasbord Premium 60x90 cm

Materiaal: Gehard mat veiligheidsglas
Afmeting: 60 x 90 cm (Hoogte x Breedte)
Dikte glasplaat: 4 mm, inclusief 0,5 mm verzinkte staalplaat met krasvaste laklaag
Montage: Zowel horizontaal als verticaal middels verborgen ophangsysteem
Kleur: Wit
Inclusief montage materiaal
Inclusief glazen afleggoot
Droog uitwisbaar
Magneet houdend
Milieuvriendelijk

Meer informatie
SKU 14800.100
EAN 8712752093538
Kleur Wit
Afmetingen 60 x 90 cm
Materiaal Glas
Omlijsting Frameloos
Magneethoudend Ja
Beschrijfbaar 1-zijde
Whiteboard type Wandmontage
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op