Gratis bezorging vanaf 10,-

Rubber opsluitband - Eindstuk - 110 x 10 x 10 cm - Zwart

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Wil jij speelplaatstegels of andere rubberen tegels leggen, maar kun je deze niet aan de ondergrond verlijmen? Gebruik dan een rubber opsluitband voor een stabiele vloer. De band kun je eenvoudig, zonder beton, plaatsen. Het eindstuk van 110x10x10 cm kan aan de zijstukken én in de grond vast gemaakt worden door middel van een gegalvaniseerde stalen buis. Let op: dit eindstuk heb je maar 1 keer nodig per kader. Gebruik zijstukken om een vloer geheel in te sluiten.

✔ Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
✔ Eenvoudige montage zonder snijwerk
✔ Duurzaam gekleurd SBR rubber

Zwart eindstuk opsluitband rubbertegels

De rubber rand is ontwikkeld voor een eenvoudige, maar effectieve omranding van rubbertegels die op een losse ondergrond worden gelegd. Het eindstuk is 110 cm lang kan eenvoudig de rubber rand aan elkaar verbinden, voor een opsluitband op maat. Deze opsluitband wordt aan zijstukken én in de grond bevestigd door middel van een gegalvaniseerde stalen buis*. Met kit is de rubber rand daarnaast ook onderling te verlijmen (of op de ondergrond). Gebruik een kit die geschikt is voor rubber.

*Gegalvaniseerde stalen buizen worden los verkocht.

Het grote voordeel van deze rubber rand is het dempende oppervlak. Zo kunnen kinderen zichzelf niet meer verwonden aan scherpe betonnen of ijzeren randen. Daarnaast heeft het weerbestendige materiaal een antislip werking. Combineer dit eindstuk met meerdere zijstukken om een veilig en stevig geheel te creëren.

Afmeting 110 x 10 cm
Dikte 100 mm
Soort Eindstuk
Gewicht 8 kg
Kleur Zwart (verkrijgbaar in meerdere kleuren)

Eindstuk opsluitband zwart

Deze opsluitband is gemaakt van gerecycled rubbergranulaat. Dit materiaal is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende antislip werking om uitglijden bij nat weer te voorkomen. Indien er zand of ander vuil op de rand komt te liggen, kun je dit met een bezem verwijderen.

Naast de functionele kenmerken, is deze rubber opsluitband ook duurzaam. Het materiaal wordt gemaakt van gebruikte autobanden, waardoor afval wordt gerecycled. Daarnaast is het product eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te repareren, wat zorgt voor lange levensduur. Met dit product bescherm je dus het milieu en draag je bij aan de vermindering van het gebruik van nieuwe grondstoffen. 

Is de randbegrenzing toch niet helemaal de juiste maat? Dan kun je het rubber eenvoudig op maat snijden met een stanleymes. Ook is het mogelijk de randen te zagen. Met een decoupeerzaag is het mogelijk patronen uit te zagen. TIP: Een nat mes vergemakkelijkt het snijden.

Meer informatie
SKU 17-711300
EAN 8720704601359
Kleur Zwart
Afmetingen breedte 110 cm
Dikte 100 mm
Koppelbaar Nee
Valhoogte (HIC waarde) Niet bekend
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op