Gratis bezorging vanaf 10,-

Rubber opsluitband - Zijstuk - 100 x 10 x 10 cm - Groen

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Wil jij speelplaatstegels of andere rubberen tegels leggen, maar kun je deze niet aan de ondergrond verlijmen? Gebruik dan deze rubber opsluitband voor een stabiele vloer. De band kun je eenvoudig, zonder beton, plaatsen. De randen van 100x10x10 cm kunnen aan elkaar én in de grond vast gemaakt worden door middel van een gegalvaniseerde stalen buis. Wil je de vloer aan alle zijdes omranden? Gebruik dan een eindstuk om het geheel vast te maken.

✔ Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
✔ Eenvoudige montage zonder snijwerk
✔ Duurzaam gekleurd SBR rubber

Groene opsluitband rubbertegels

De rubber rand is ontwikkeld voor een eenvoudige, maar effectieve omranding van rubbertegels die op een losse ondergrond worden gelegd. De zijstukken van 100 cm lang kunnen eenvoudig aan elkaar verbonden worden, voor een opsluitband op maat. Deze opsluitbanden worden aan elkaar én in de grond bevestigd door middel van een gegalvaniseerde stalen buis*. Met kit is de rubber rand daarnaast ook onderling te verlijmen (of op de ondergrond). Gebruik een kit die geschikt is voor rubber.

*Gegalvaniseerde stalen buizen worden los verkocht.

Het grote voordeel van deze rubber rand is het dempende oppervlak. Zo kunnen kinderen zichzelf niet meer verwonden aan scherpe betonnen of ijzeren randen. Daarnaast heeft het weerbestendige materiaal een antislip werking. Combineer deze opsluitband met meerdere zijstukken en een eindstuk om een veilig en stevig geheel te creëren.

Afmeting 100 x 10 cm
Dikte 100 mm
Soort Zijstuk
Gewicht 7 kg
Kleur Groen (verkrijgbaar in meerdere kleuren)

Zijstuk opsluitband groen

Deze opsluitband is gemaakt van gerecycled rubbergranulaat. Dit materiaal is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende antislip werking om uitglijden bij nat weer te voorkomen. Indien er zand of ander vuil op de rand komt te liggen, kun je dit met een bezem verwijderen.

Naast de functionele kenmerken, is deze rubber opsluitband ook duurzaam. Het materiaal wordt gemaakt van gebruikte autobanden, waardoor afval wordt gerecycled. Daarnaast is het product eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te repareren, wat zorgt voor lange levensduur. Met dit product bescherm je dus het milieu en draag je bij aan de vermindering van het gebruik van nieuwe grondstoffen. 

Is de randbegrenzing toch niet helemaal de juiste maat? Dan kun je het rubber eenvoudig op maat snijden met een stanleymes. Ook is het mogelijk de randen te zagen. Met een decoupeerzaag is het mogelijk patronen uit te zagen. TIP: Een nat mes vergemakkelijkt het snijden.

Meer informatie
SKU 17-701200
EAN 8720704601304
Kleur Groen
Afmetingen breedte 100 cm
Dikte 100 mm
Koppelbaar Nee
Valhoogte (HIC waarde) Niet bekend
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op