trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Rubber rand speelplaats / opsluitband L-vormig - 100 x 40 x 14,5 cm - Groen

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Wil je een speelplaats inrichten en wil je zo veel mogelijk rekening houden met de veiligheid van spelende kinderen? Bescherm ze dan tegen scherpe betonnen of ijzeren randen met de L-vormige rubber rand. Deze zorgt voor een dempend oppervlak. Het geeft extra bescherming door de afgeronde haak en de schuin aflopende rand aan de zijkant. Daarnaast heeft het weerbestendige materiaal een antislip werking en biedt deze rand ook een comfortabele zitplaats. Combineer deze opsluitband met meerdere randen en hoekstukken om een stevig geheel te creëren.

✔ Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
✔ Eenvoudige montage
✔ Koppeling middels pen-gat verbinding
✔ Duurzaam gekleurd SBR rubber

Groene rubber rand L-vormig

Deze rubber rand voorkomt nare ongelukjes op speelplaatsen, schoolpleinen en in je tuin. Met deze L-vormige opsluitband creëer je een veilige en ergonomische speelomgeving.

Deze randbegrenzing kan eenvoudig samengesteld worden. Door meerdere opsluitbanden en hoekstukken te combineren, kun je de rand geheel op maat maken. De rand kan aan elkaar bevestigd worden door middel van de meegeleverde kunststof pennen. Met kit is de zandbakrand daarnaast ook onderling te verlijmen (of op de ondergrond). Gebruik een kit die geschikt is voor rubber.

Deze opsluitband is gemaakt van gerecycled rubbergranulaat. Dit materiaal is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende antislip werking om uitglijden bij nat weer te voorkomen. Indien er zand of ander vuil op de rand komt te liggen, kun je dit met een bezem verwijderen.

Afmeting 100 x 40 cm
Haak 14,5 cm
Dikte 45 mm
Gewicht 17 kg
Kleur Groen (verkrijgbaar in meerdere kleuren)

Opsluitband met haak

Naast de functionele kenmerken, is deze rubber rand ook duurzaam. Het materiaal, rubber granulaat, wordt gemaakt van gebruikte autobanden, waardoor afval wordt gerecycled. Daarnaast is het product eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te repareren, wat zorgt voor lange levensduur. Met dit product bescherm je dus het milieu en draag je bij aan de vermindering van het gebruik van nieuwe grondstoffen. 

Is de randbegrenzing niet de juiste maat? Dan kun je het rubber eenvoudig op maat snijden met een stanleymes. Ook is het mogelijk de randen te zagen. Met een decoupeerzaag is het mogelijk patronen uit te zagen. TIP: Een nat mes vergemakkelijkt het snijden.

Meer informatie
SKU 17-501200-set
EAN 8720704601496
Kleur Groen
Afmetingen breedte 100 cm
Dikte 45 mm
Koppelbaar Ja
Valhoogte (HIC waarde) Niet bekend
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op