trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Dubbelzijdige tape voor rubber sportvloeren - 100 mm x 25 meter

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Deze super sterke dubbelzijdige tape is speciaal ontwikkeld voor het monteren van onze sportvloeren op allerlei typen ondervloeren. Daarnaast is de tape geschikt voor het vastplakken van tapijt, rubber matten, rubber tegels, deurmatten met rubber backing etc.

De tape heeft een synthetische rubberen kleeflaag en is met de hand te scheuren. Door de sterke kleefkracht hecht het geheel goed aan de onderliggende vloer. Ook heeft de tape uitstekende treksterkte en schuifkracht.

Installatie

  1. Plaats de mat/tegel op een vlakke ondergrond met de onderkant naar boven gericht. Plak tape langs alle 4 de randen.
  2. Plak kruislings 2 stukken tape van de ene naar de andere hoek. Bij grotere stukken rubber langer dan 2 meter maakt u vanzelfsprekend meerdere kruizen langs elkaar om opbollen en schuiven te voorkomen.
  3. Plaats de mat op de gewenste positie met de onderkant naar beneden en sla één zijde terug zodat de tape weer zichtbaar is.
  4. Verwijder de beschermlaag van de tape op de terug geslagen zijde en plak deze vast op de ondergrond. Herhaal dit met de andere zijde.
  5. Voor optimale hechting: oefen druk uit op de mat door er overheen te lopen. De mat zit nu stevig vast en is klaar voor gebruik.

N.B. zorg altijd voor een schone, droge en vetvrije ondergrond om ervoor te zorgen dat de tape goed hecht. Bevat de vloer losse deeltjes (vaak het geval bij betonvloeren), behandel deze dan eerst met een geschikte primer.

Bewaaradvies
Bewaar de tape op een droge en schone plek, verwijderd van hittebronnen en direct zonlicht. Onder deze condities zou ongebruikte tape een gegarandeerde houdbaarheid hebben van 12 maanden.

Kenmerken
Lengte rol: 25 m
Breedte tape: 100 mm
Dubbelzijdig:  
Toepasbaar voor: Ons assortiment rubber sportvloeren en *tapijt, tapijttegels, rubber, rubber tegels, plinten etc.

* Hoewel de fabrikant opgeeft dat de tape toepasbaar is voor deze materialen, is de tape door ons enkel getest in combinatie met onze sportvloeren. Wij kunnen dan ook geen optimale hechting garanderen voor andere materialen. Bij twijfel neem dan eerst contact met ons op.

Meer informatie
SKU DST-10110025
EAN 5601570629124
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op