trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Rubber tegel looppad plat dak - 50 x 100 cm - 30 mm dik

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Deze zwarte SBR rubber tegel heeft een zeer goede dempende werking en voorkomt beschadigingen aan de ondergrond. Hierdoor is deze tegel zeer geschikt voor een looppad op een plat dak. De rubbertegel is voorzien van een schokabsorberende bodemstuctuur. Dit garandeert een veilige vloer in jouw werkplaats of op jouw platte dak. Het weerbestendige rubber granulaat is daarnaast slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende antislip werking om uitglijden bij nat weer te voorkomen.

✔ Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
✔ Koppeling middels pen-gat verbinding
✔ Duurzaam gekleurd SBR rubber
✔ Blokstructuur aan de onderkant voor goede afwatering

SBR rubber tegel 50x100 cm zwart

Deze weerbestendige tegel is gemaakt van gerecycled SBR rubbergranulaat. Het stevige door-en-door gekleurde rubber heeft een hoge slijtvastheid, een uitstekende flexibiliteit en schokabsorbering. Daarnaast verzekert de blokstructuur aan de onderzijde een goede waterafvoer.

Afmeting 50 x 100 cm
Dikte 30 mm
Gewicht 10 kg
Kleur Zwart
Certificering DIN 18 032 en EN 1177 TÜV
Brandclassificatie EN 13501-1

Onderhoudsvriendelijke looppad tegels

Het granulaat is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende antislip werking. Indien er zand of ander vuil op de tegels komt te liggen, kun je dit met een bezem verwijderen. De rubber tegels hebben een drainerende werking waardoor water bij een regenbui vanzelf zal wegspoelen.

De tegels zijn voorzien van gaten in iedere zijde om ze middels de bijgeleverde kunststof pennen te koppelen. Hiermee voorkom je dat de tegels gaan schuiven. De korte zijde bevat 2 gaten en de lange zijde heeft 12 gaten. Er worden bij iedere tegel 12 kunststof pennen meegeleverd. Heb je er meer nodig? Dan kun je deze los bijbestellen. Desondanks adviseren wij altijd om de tegels alsnog in te bakenen met behulp van een border of vaste bestrating.

Rubbertegel voor een looppad op een plat dak

Naast de functionele kenmerken, zijn deze rubber tegels ook duurzaam. Het materiaal, rubber granulaat, wordt gemaakt van gebruikte autobanden, waardoor afval wordt gerecycled. Daarnaast is het product eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te repareren, wat zorgt voor lange levensduur. Met dit product bescherm je dus het milieu en draag je bij aan de vermindering van het gebruik van nieuwe grondstoffen. 

Is de rubbertegel niet de juiste maat? Dan kun je de tegels eenvoudig op maat snijden met een stanleymes. Ook is het mogelijk de tegels te zagen. Met een decoupeerzaag is het mogelijk patronen uit te zagen. TIP: Een nat mes vergemakkelijkt het snijden. Met kit zijn de rubber tegels onderling te verlijmen (of op de ondergrond). Gebruik een kit die geschikt is voor rubber. Om de rubber tegels aan elkaar te plakken, kun je de zijkanten van de tegels van een laagje lijm voorzien.

Meer informatie
SKU 13-301360-set
EAN 8720704603186
Kleur Zwart
Afmetingen 50 x 100 cm
Dikte 30 mm
Koppelbaar Ja
Valhoogte (HIC waarde) Niet bekend
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op