•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Kunstgras tegels

Kunstgras tegels zijn een ideaal alternatief voor grastapijt. Met grastegels geeft u uw balkon, terras of tuin in een handomdraai een groen gazon dat volledig onderhoudsvrij is! Zelfs midden in de winter ziet uw tuin er schitterend uit.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Onze rubber kunstgras tegels zijn veelzijdig toepasbaar. Wat dacht u van kunstgras op uw balkon? Of een fris groen gazonnetje in uw achtertuin?

Hoogwaardige kwaliteit
Onze kunstgras tegels zijn van hoge kwaliteit waardoor u er jaren lang plezier heeft. In tegenstelling tot grastapijt of kunstgras op rol hebben deze tegels een dikke, stevige rubber onderkant. Deze rubber onderkant heeft een blokstructuur dat zorgt voor een goede afvoer van water. Daardoor zijn de tegels ook bestand tegen hevige regenbuien, zonder dat er een laag water op blijft staan.

Onderhoudsvrij
Kunstgras is zorgeloos genieten want het is nagenoeg onderhoudsvrij. U hoeft het gras niet te maaien, u hoeft geen onkruid te wieden en u heeft geen last van kale plekken. Vuil zoals zand en bladeren kunt u eenvoudig met een bezem verwijderen.

Valhoogte
Hoewel de kunst gras tegels vooral bedoeld zijn voor aankleding van uw terras, balkon of tuin, kunnen ze ook gebruikt worden als valbrekers onder speeltoestellen voor kinderen. Let op: de valhoogte is bij deze tegels minder dan 2m. Zoekt u naar tegels voor speeltoestellen met een hogere valhoogte? Kijk dan bij onze speelplaatstegels of tegels met pen- en gat verbinding.

Leverbaar in 3 varianten
De rubber kunstgras tegels zijn leverbaar in drie varianten; met rechte randen, als puzzelsysteem of met pen- en gat verbinding. Alle systemen hebben zo zijn voordelen. Zo zorgt u met een puzzelsysteem voor een super stevige verbinding en voorkomt u dat de tegels zullen verschuiven. Daarentegen sluiten de rechte randen juist weer netjes op elkaar aan voor een strak geheel.

Tips voor het leggen de kunstgras tegels
Wij adviseren om de kunstgras tegels op een vlakke ondergrond te leggen om oneffenheden te voorkomen. De rubber tegels zijn eenvoudig op maat te maken met een stanleymes of zaag. Met een decoupeerzaag is het mogelijk patronen uit te zagen. Met kit zijn de rubber tegels onderling te verlijmen (of op de ondergrond) voor een stevig geheel. Gebruik wel een kit die geschikt is voor rubber.