•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Spellen op rubber tegels

Onze levensgrote spellen op rubber tegels bieden urenlang speelplezier in de buitenlucht. De spellen zijn geschikt voor jong en oud en lenen zich voor vele verschillende toepassingen. Denk aan gemeentes, speelpleinen, parken en scholen.

Het assortiment XL spellen bestaat uit 3 varianten. Een giga 'Mens Erger Je Niet' spel, een tuin Schaakspel en een Twister buitenspel. Al deze spellen zijn leverbaar met verschillende diktes rubber tegels, en zijn uitbreidbaar met opties zoals schaakstukken en pionnen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Geschikt voor vele doeleinden
De reuze formaat spellen op rubber tegels lenen zich voor oneindig veel toepassingen. Het is ideaal voor scholen, gemeentes en overheden. Plaats ze bijvoorbeeld op openbare plekken zoals speelplaatsen, parken en pleinen, om jongeren aan te moedigen meer naar buiten te gaan. Of zet het in bij gelegenheden zoals koningsdag, burendag of hemelvaart. Maar ook voor schoolpleinen is het een ideaal hulpmiddel om spelenderwijs te leren. Of wat dacht u van uw eigen achtertuin? Maak er een gezellige familie aangelegenheid van of gebruik het tijdens feesten en partijen. Omdat de spellen van groot formaat zijn, zijn ze bij uitstek geschikt om in grote teams te spelen.

Hoogwaardig materiaal
De rubber tegels van de XXL spellen zijn vervaardigd uit hoogwaardig rubber dat jaren lang mee gaat. Het materiaal is weerbestendig, vocht doorlatend, kleurecht en schokabsorberend. De zwarte tegels zijn gemaakt van SBR rubber, alle overige kleuren van EPDM rubber.

Afhankelijk van de dikte hebben de tegels de volgende valhoogte (HIC waarde):

  • 25 mm: -
  • 35 mm: 1,1 m
  • 45 mm: 1,5 m

Uitbreidbaar met opties
Rand
Het is altijd verstandig om de rubber tegels 'verzonken' te leggen zodat er geen hoogteverschil met de omgeving is. Wilt u de tegels toch een niveau hoger leggen, dan kunt u tegen meerprijs een schuin aflopende rand bij bestellen. Hiermee voorkomt u vallen en struikelen. Deze rubber rand bestaat uit schuin aflopende tegels van 75 x 25 cm en 45 mm dik en is alleen geschikt voor de tegels van 45 mm dik.

Pionnen en dobbelstenen
Bij het 'Mens Erger Je Niet' vloerspel kunt u optioneel grote gekleurde kunststof pionnen en dobbelstenen aanschaffen. De set bestaat uit 16 pionnen en 4 dobbelstenen in de kleuren rood, groen, bauw en geel. De forse kunststof pionnen zijn licht in gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. De dobbelstenen kunnen ook als stoel gebruikt worden.

Schaakstukken
Bij het Schaakspel / Damspel kunt u optioneel een set kunststof schaakstukken aanschaffen. De set bestaat uit 32 stukken waarvan 16 wit en 16 zwart. Ook deze lichtgewicht schaakstukken van +/- 65 cm hoog zijn makkelijk te verplaatsen.

Plaatsen van de rubber tegels
Installeren van de buitenspellen op rubber tegels is vrij eenvoudig. Plaats de tegels op een stevige harde ondergrond zoals stoeptegels, beton of gronddoek. Hoewel de rubber tegels los op de ondergrond gelegd kunnen worden, is het verstandiger om ze aan de ondergrond te verlijmen. Zo voorkomt u dat ze verschuiven of dat ze aan vandalisme onderhevig worden op openbare plekken. Gebruik een geschikte kit om de tegels met de ondergrond te verlijmen, en laat voldoende tijd tussen het lijmen en het eerste gebruik. Verlijm optioneel ook de tegels onderling voor een nog stevigere verbinding.