trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Skin Whiteboard 100x150 cm - Groen

Merk: Rocada
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een modern whiteboard zonder randafwerking? Dan is dit speelse groene whiteboard geschikt voor jou! Het frameless whiteboard geeft de ruimte een strakke en moderne uitstraling. Een bijkomend voordeel van het ontbreken van de rand, is dat er meerdere whiteboards tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Hierdoor creëer je één groot schrijfoppervlak.

Groen skin whiteboard van 100x150 cm

Dit frameless Skin whiteboard van Rocada is gemaakt van gelakt staal in de kleur groen (RAL 230). Het whiteboard is magnetisch, dus je kunt er, met behulp van magneetjes, onder andere notities en foto’s aan ophangen. Met een whiteboard wisser of droge doek is het bord eenvoudig te wissen.

Dit Skin whiteboard van Rocada heeft de afmetingen 100x150x1 cm en is geschikt voor montage aan de wand. Het magnetische montage systeem van Rocada wordt meegeleverd. Monteren van het whiteboard is daarmee heel gemakkelijk en kan zowel horizontaal als verticaal. Door de strak afgewerkte randen kunnen meerdere borden vrijwel naadloos op elkaar aangesloten worden. Tevens wordt er een afleggoot voor markers meegeleverd die optioneel gemonteerd kan worden aan de onderzijde van het bord.

Gekleurd whiteboard zonder frame

Het profielloze whiteboard van Rocada is naast de kleur groen ook leverbaar in de kleuren wit, oranje, roze, blauw en geel en in 3 verschillende afmetingen. Naast rechthoekig is deze randloze variant ook leverbaar in de leuke vorm van een tekstballon.

Afmeting 100x150 cm
Dikte 1 cm
Kleur Groen (RAL 230)
Inclusief Montage materiaal en afleggoot
Merk Rocada

Gebruiksinstructies randloos whiteboard RAL 230

Voor een lange levensduur van jouw whiteboard adviseren wij om onderstaande adviezen op te volgen:

- Maak gebruik van whiteboard markers op alcoholbasis, zoals de stiften van de merken Staedtler en Edding. Andere typen stiften zijn mogelijk niet volledig uitwisbaar.
- Maak het bord schoon met een whiteboard wisser of met microvezeldoekjes.
- Reinig het bord regelmatig, bij intensief gebruik wekelijks, met een whiteboard reinigingsspray of met lauw water. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen.

Op het schrijfoppervlak zit een garantie van 5 jaar (bij normaal gebruik met geschikte schrijf accessoires volgens de richtlijnen).

Monteren whiteboard zonder rand

Middels het meegeleverde magnetische montage systeem is het whiteboard super eenvoudig te monteren. Met behulp van de bijgeleverde template kun je de positie van het bord uiterst precies bepalen. De template is tevens een boortemplate. Zo heb je geen meetlat meer nodig en boor je de gaten op exact de juiste plek.

De bijgeleverde magneten* schroef je vervolgens vast op de muur en het whiteboard hang je daar aan op. Doordat het frameloos whiteboard na de montage nog iets verschoven kan worden, komt de montage minder precies en hangt het bord altijd perfect recht aan de muur.

*De magneten zitten bij levering achter op het bord “geplakt”. Deze zijn eenvoudig los te wippen met een schroevendraaier.

Meer informatie
SKU RD-6421-230
EAN 8427951642134
Kleur Groen
Afmetingen 100 x 150 cm
Materiaal Gelakt staal
Omlijsting Frameloos
Magneethoudend Ja
Beschrijfbaar 1-zijde
Whiteboard type Wandmontage
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op