trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Skin Whiteboard 120x120 cm - Wit

Merk: Rocada
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Alternatives
Skin Whiteboard 100x150 cm - Wit
202,95 202,95
Leverdatum berekenen...
Skin Whiteboard 75x115 cm - Wit
125,95 125,95
Leverdatum berekenen...
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een modern whiteboard zonder randafwerking? Dan is dit witte whiteboard geschikt voor jou! Het frameless whiteboard geeft de ruimte een strakke en moderne uitstraling. Een bijkomend voordeel van het ontbreken van de rand, is dat er meerdere whiteboards tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Hierdoor creëer je één groot schrijfoppervlak.

Wit skin whiteboard van 120x120 cm

Dit frameless Skin whiteboard van Rocada is gemaakt van gelakt staal in de kleur wit (RAL 9003). Het whiteboard is magnetisch, dus je kunt er, met behulp van magneetjes, onder andere notities en foto’s aan ophangen. Met een whiteboard wisser of droge doek is tekst op het bord eenvoudig te wissen.

Dit Skin whiteboard van Rocada heeft de afmetingen 120x120x1 cm en is geschikt voor montage aan de wand. Het magnetische montage systeem van Rocada wordt meegeleverd. Door de strak afgewerkte randen kunnen meerdere borden vrijwel naadloos op elkaar aangesloten worden. Tevens wordt er een afleggoot voor markers meegeleverd die optioneel gemonteerd kan worden aan de onderzijde van het bord.

Wit whiteboard zonder frame

Het profielloze whiteboard van Rocada heeft de volgende kenmerken:

Afmeting 120x120 cm
Dikte 1 cm
Kleur Wit (RAL 9003)
Inclusief Montage materiaal en afleggoot
Merk Rocada

Gebruiksinstructies randloos whiteboard RAL 9003

Voor een lange levensduur van jouw whiteboard adviseren wij om onderstaande adviezen op te volgen:

- Maak gebruik van whiteboard markers op alcoholbasis, zoals de stiften van de merken Staedtler en Edding. Andere typen stiften zijn mogelijk niet volledig uitwisbaar.
- Maak het bord schoon met een whiteboard wisser of met microvezeldoekjes.
- Reinig het bord regelmatig, bij intensief gebruik wekelijks, met een whiteboard reinigingsspray of met lauw water. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen.

Op het schrijfoppervlak zit een garantie van 5 jaar (bij normaal gebruik met geschikte schrijf accessoires volgens de richtlijnen).

Monteren whiteboard zonder rand

Middels het meegeleverde magnetische montage systeem is het whiteboard super eenvoudig te monteren. Met behulp van de bijgeleverde template kun je de positie van het bord uiterst precies bepalen. De template is tevens een boortemplate. Zo heb je geen meetlat meer nodig en boor je de gaten op exact de juiste plek.

De bijgeleverde magneten* schroef je vervolgens vast op de muur en het whiteboard hang je daar aan op. Doordat het frameloos whiteboard na de montage nog iets verschoven kan worden, komt de montage minder precies en hangt het bord altijd perfect recht aan de muur.

*De magneten zitten bij levering achter op het bord “geplakt”. Deze zijn eenvoudig los te wippen met een schroevendraaier.

Meer informatie
SKU RD-6426R
EAN 8427951072092
Kleur Wit
Afmetingen 120 x 120 cm
Materiaal Gelakt staal
Omlijsting Frameloos
Magneethoudend Ja
Beschrijfbaar 1-zijde
Whiteboard type Wandmontage
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op