trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Skin Whiteboard 100x150 cm PRO - Polyester coating

Merk: Rocada
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Volumekorting
10 stuks voor 275,95 228,06 per stuk
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Bent u op zoek naar een modern whiteboard zonder randafwerking? Dan zijn frameless whiteboards de oplossing! Een frameless whiteboard geeft de ruimte een strakke en moderne uitstraling. Een bijkomend voordeel van het ontbreken van de rand is dat er zo meerdere whiteboards tegen elkaar geplaatst kunnen worden om het schrijfoppervlak te vergroten. De profielloze whiteboards zijn zelfs in en op hoeken te plaatsen.

Kwalitatief en duurzaam
Dit frameless Skin whiteboard van Rocada is geschikt voor intensief gebruik. Het bord is voorzien van een professionele polyester coating waardoor het oppervlak krasvast is en langer egaal blijft. Zo heeft u jarenlang plezier van uw whiteboard! Op het schrijfoppervlak zit een garantie van 15 jaar (bij normaal gebruik met geschikte schrijf accessoires volgens de richtlijnen). Verder is het whiteboard magnetisch dus u kunt er met magneetjes ook notities, foto’s e.d. aan ophangen. Met een whiteboard wisser of droge doek is het bord eenvoudig te wissen.

Dit Skin whiteboard van Rocada heeft de afmetingen 100x150x1 cm en is geschikt voor montage aan de wand. Het gepatenteerde magnetische montage systeem van Rocada wordt meegeleverd. Monteren van het whiteboard is daarmee heel gemakkelijk en kan zowel horizontaal als verticaal. Tevens wordt er een afleggoot voor markers meegeleverd.

Ook leverbaar in andere varianten
De profielloze whiteboards van Rocada zijn leverbaar in vele varianten en afmetingen. Naast rechthoekig is deze randloze variant ook leverbaar in leuke vormen zoals een tekstballon en een denkwolk.

Gebruiksinstructies
Voor een lange levensduur van uw whiteboard adviseren wij om onderstaande adviezen op te volgen:

- Maak gebruik van whiteboard markers op alcoholbasis zoals de stiften van de merken Staedtler en Edding. Andere typen stiften zijn mogelijk niet volledig uitwisbaar.
- Maak het bord schoon met een whiteboard wisser of met microvezeldoekjes.
- Reinig het bord regelmatig, en bij intensief gebruik wekelijks, met een whiteboard reinigingsspray of met lauw water. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen.

Meer informatie
SKU RD-6521PRO
EAN 5601570612393
Kleur Wit
Afmetingen 100 x 150 cm
Materiaal Geëmailleerd
Omlijsting Frameloos
Magneethoudend Ja
Beschrijfbaar 1-zijde
Whiteboard type Wandmontage
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op