check Gratis bezorging vanaf 10,-

Dumbbell

Sorteer op
Foto-tabel | Lijst

6 Artikelen

-11%
Verstelbare dumbbell set - In koffer - 20 kg (2x 10 kg) *OUTLET*
89,95 74,34 79,95 66,07
Leverdatum berekenen...
ForzaFit verstelbare PVC dumbbell / barbell set - 15 kg
69,95 57,81
Leverdatum berekenen...
-15%
Verstelbare dumbbell set - In koffer - 20 kg (2x 10 kg) *OUTLET*
79,95 66,07 67,95 56,16
Leverdatum berekenen...
-25%
Verstelbare dumbbell set - In koffer - 20 kg (2x 10 kg) *OUTLET*
79,95 66,07 59,95 49,55
Leverdatum berekenen...
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktermijn
Verstelbare dumbbell set - In koffer - 20 kg (2x 10 kg)
79,95 66,07
Leverdatum berekenen...
Verstelbare dumbbell set - In koffer - 30 kg (2x 15 kg)
95,95 79,30
Leverdatum berekenen...

Goedkope dumbbell kopen

Dumbbells zijn onmisbaar in iedere krachttraining routine. Je kunt er heel effectief het bovenlichaam mee trainen, denk aan de biceps, triceps en bovenrug. Maar ook voor lunges en andere beenoefeningen zijn dumbbells ideaal. Doordat je er zo veel verschillende fitness oefeningen mee kunt uitvoeren, kun je het gehele lichaam trainen.

Onze goedkope dumbbells zijn verkrijgbaar als set van 20kg of 30kg. Beide sets bestaan uit 12 tot 16 hoogwaardige gietijzeren schijven en verchroomde halterstangen. De halters zijn voorzien van een zachte rubberen handgreep voor comfortabel vastpakken. Iedere set wordt compleet met sluitringen en opbergkoffer geleverd.

Dumbbel online bestellen

In onze webshop kun je onder andere professionele dumbbells bestellen voor thuis of voor een private gym. Fitness gewichten online kopen biedt vele voordelen. Je kunt op je gemak de prijzen en materialen vergelijken en de gewichten worden gratis bij je thuisbezorgd. Dat scheelt een ritje naar de winkel.

Tip! Voor een gevarieerde training kun je aanvullend andere typen gewichten, zoals kettlebells, mee bestellen.

Losse dumbbells of dumbbell set

Ga je thuis aan de slag met fitness gewichten? Zoek dan eens naar ‘Dumbbell training’ op internet. Je krijgt dan tal van effectieve oefeningen te zien die je gemakkelijk thuis kunt uitoefenen. Een duur abonnement op de sportschool of personal trainer is daarmee verleden tijd.

Welk gewicht het meest geschikt is hangt onder andere af van je geslacht en ervaring. Zeker als je net start met krachttraining is het verstandig om niet te zwaar te liften. Zorg dat je de oefening goed beheerst alvorens je het gewicht verhoogt. Dit om houdingsklachten te voorkomen. Vrouwen kiezen vaak voor gewichten tussen de 1 en 5 kg en bouwen de intensiteit stukje bij beetje op. Mannen gebruiken vaak minimaal 5kg en bouwen op naar 15kg. Ben je er klaar voor om zwaarder te gaan trainen? Dan zijn er 2 mogelijkheden; dumbbells in verschillende gewichten aanschaffen óf investeren in een set met losse schijven.

Losse dumbbells kopen

Losse dumbbells kopen is ideaal als je met meerdere verschillende gewichten wilt trainen en tussentijds niet telkens de schijven wilt verwisselen. Met gewichten van 2 en 5 kg kun je al vele verschillende oefeningen uitvoeren. En doordat je tijd bespaart met het wisselen van gewichten kun je in korte tijd een effectieve workout doen.

Dumbbell set kopen

Ben je van plan om enthousiast te gaan trainen? Dan is een dumbbell set kopen een logische stap. Omdat de set bestaat uit 2 halterstangen en losse gewichten kun je het gewicht en dus de intensiteit van de training zelf bepalen. De set zit verpakt in een handige koffer waarin je deze netjes kunt opbergen en gemakkelijk kunt verplaatsen.

Hoogwaardige fitness gewichten voor een scherpe prijs koop je bij IVOL. Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!