Gratis bezorging vanaf 10,-

Kettlebell

Sorteer op
Foto-tabel | Lijst

13 Artikelen

Kettlebell voor binnen en buiten - Kunststof - Zwart - 16 kg
29,95 24,75
Leverdatum berekenen...
Kettlebell voor binnen en buiten - Kunststof - Zwart - 12 kg
25,95 21,45
Leverdatum berekenen...
Kettlebell voor binnen en buiten - Kunststof - Zwart - 8 kg
19,95 16,49
Leverdatum berekenen...
Kettlebell set van 3 stuks - 6, 8 en 10 kg - Voor binnen en buiten
54,95 45,41
Leverdatum berekenen...
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktermijn
Kettlebell gietijzer - 6 kg
29,95 24,75
Leverdatum berekenen...
Kettlebell gietijzer - 15 kg
59,95 59,95
Leverdatum berekenen...
Kettlebell voor binnen en buiten - Kunststof - Zwart - 6 kg
17,95 14,83
Leverdatum berekenen...
Kettlebell voor binnen en buiten - Kunststof - Zwart - 10 kg
22,95 22,95
Leverdatum berekenen...
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktermijn
Kettlebell voor binnen en buiten - Kunststof - Zwart - 2 kg
13,95 11,53
Leverdatum berekenen...
Kettlebell voor binnen en buiten - Kunststof - Zwart - 4 kg
15,95 13,18
Leverdatum berekenen...
Kettlebell gietijzer - 8 kg
34,95 34,95
Leverdatum berekenen...
Kettlebell gietijzer - 10 kg
39,95 33,02
Leverdatum berekenen...
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktermijn
Kettlebell gietijzer - 20 kg
69,95 57,81
Leverdatum berekenen...

Kettlebell kopen

Met een kettlebell kun je zowel thuis als in de sportschool effectief bepaalde spiergroepen of je hele lichaam trainen. Het is een onmisbaar attribuut in je fitness routine of krachttraining schema!

Het fitness gewicht bestaat uit een afgevlakte, verzwaarde bal met handgreep. De buitenkant is gemaakt van stevig en onderhoudsvrij kunststof, de binnenkant bestaat uit cement. Dankzij de kunststof handgreep krijg je geen schrale handen, wat het uitvoeren van de oefeningen een stuk aangenamer maakt. De kunststof buitenkant maakt het mogelijk om de gewichten ook buiten te gebruiken, ze gaan namelijk niet roesten.

Ons assortiment bestaat uit losse gewichten en complete kettlebell sets, verkrijgbaar vanaf 2 kg tot 20 kg. Welk gewicht het meest geschikt is voor jou, hangt af van welke oefeningen je ermee wilt uitvoeren.

Kettlebell workout

Ga je thuis aan de slag met fitness gewichten? Zoek dan eens naar ‘Kettlebell training’ op internet. Je krijgt dan tal van effectieve oefeningen te zien die je zonder begeleiding thuis kunt uitoefenen. Een duur abonnement op de sportschool of personal trainer is daarmee verleden tijd.

Je kunt een full body kettlebell workout doen of juist specifieke spiergroepen trainen doormiddel van kettlebell oefeningen voor buik, benen of billen. Om voldoende te kunnen variëren kies je het beste voor meerdere gewichten in verschillende gewichtsklassen. Voor spieropbouw is het belangrijk om steeds zwaarder te trainen met relatief weinig herhalingen. Voor shapen kun je beter veel herhalingen met minder zware gewichten uitvoeren.

Kettlebell oefeningen

Met een kettlebell kun je veel verschillende fitness oefeningen uitvoeren. De meeste oefeningen focussen zich op de benen en billen. Denk aan de kettlebell swing en kettlebell squats. Omdat je je gehele lichaam tijdens het uitvoeren van de oefeningen in balans moet houden, train je gelijktijdig ook andere spiergroepen. Minder bekende, maar ook zeer effectieve oefeningen zijn de snatch en (hip) thruster.

Tip! Eiwitten zijn onmisbaar als je spiermassa wilt opbouwen. Eet daarom voldoende ei, kip, vis, noten en zaden en eiwitrijke zuivel. Vul dit eventueel aan met proteïne en wei-eiwit shakes.

Gewichten kettlebells

Wij leveren kettlebells in vrijwel alle gewichtsklassen. Daarmee kun je de meeste gangbare workouts uitvoeren. Ze zijn geschikt voor thuis gebruik of voor gebruik in sportscholen en private gyms. Lichte gewichten van 2, 4 of 6 kg zijn ideaal voor dames of beginners. Voor het trainen van benen wordt vaak een gewicht van minimaal 12 kg gebruikt.

Voor een gevarieerde training kun je aanvullend andere typen gewichten gebruiken zoals dumbbells en barbells.

Hoogwaardige fitness gewichten voor een scherpe prijs koop je bij IVOL. Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!