trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Sprinttrack Essential (kunstgras) - 10 x 1,33 m - Brick rood

Merk: Trackz
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Bij sporten zoals crossfit en fitness is het behalen van resultaat erg belangrijk. Zijn de power sled en sprinten een belangrijk onderdeel van jouw training? Houd dan nu je resultaten bij door middel van de uiterst geschikte Essential sprinttrack. Daarnaast maakt deze sportvloer jouw training zo comfortabel mogelijk door het zachte en geluiddempende materiaal.

Sprinttrack kunstgras 10x1,33 meter

Deze sprint track is voorzien van een witte lijnmarkering, start en nummers ter indicatie van het aantal afgelegde meters. Deze witte markering en de brick rode mat zijn gemaakt van kortpolig kunstgras voor een functionele én comfortabele trainingsvloer. Deze training grasmat is gemaakt van sterke, korte polyethyleen vezels. Dit materiaal biedt de perfecte weerstand tijdens het doen van cardio- en krachttraining met én zonder gebruik van gewichten of een power sled.  

Deze sprint en crossfit vloer, uit één stuk, is gemaakt in Europa zonder gebruik van lijm of snijwerk. Dit zorgt voor een duurzame, slijtvaste en kleurvaste vloer waar je jarenlang plezier van hebt.

Voordelen Brick rode sprinttrack van 10x1,33 meter

✔ Perfect voor sprinten en gebruik als crossfit vloer
✔ Stevige ondergrond voor het gebruik van een power sled
✔ Geluiddempend tijdens het gebruik van gewichten of andere attributen
✔ Zachte ondergrond voor jouw training
✔ Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
✔ Hoge UV-stabiliteit voor gebruik in direct zonlicht
✔ Lange levensduur door een combinatie van materialen van hoge kwaliteit
✔ Eenvoudig te reinigen een stofzuiger

Varianten Essential sprinttracks

Deze sportvloer is verkrijgbaar in meerdere varianten. Vind je 10 meter te kort? Dan is de mat ook verkrijgbaar in 2 meter breed in 15 meter en 20 meter lang. Daarnaast zijn alle maten verkrijgbaar in de onderstaande kleuren. Van links naar rechts: Zwart, Antraciet, Blauw en Groen.

De Essential collectie is inclusief lijnmarkering, start en nummers ter indicatie van het aantal meters. Wil jij een blanco sprintmat voor gevarieerd gebruik, dan is de Uni collectie zeer geschikt. Zijn jij of jouw klanten specifiek gericht op bevestiging van het behaalde resultaat? Kies dan voor de hoge kwaliteit Premium collectie voor het bijhouden van gedetailleerd resultaat.

Sprint track van Brick rood kunstgras plaatsen

Het plaatsen van deze kunstgras sportvloer is vrij eenvoudig, maar er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden. Het beste resultaat behaal je met een egale en gladde ondergrond. Zitten er gaten of oneffenheden in de ondervloer? Dan adviseren wij om deze eerst op te vullen.

Deze sprint track is gemaakt van licht meebewegend materiaal. Wanneer je deze mat plaatst kun je deze het beste tussen een sportvloer van ongeveer 10 mm dik leggen (zoals onze sportvloer op rol). Het kunstgras steekt dan iets boven de sportvloer uit, voor een mooi zijaanzicht en een goede overgang zonder hinderlijke opstaande randjes. Natuurlijk is deze sprinttrack ook prima te combineren met andere typen sportvloeren.

Tip: Met een scherp stanleymes kun je de sprint track op maat snijden.

Om er zeker van te zijn dat de sprinttrack niet gaat schuiven tijdens intensief gebruik, adviseren wij om deze met de ondergrond te verlijmen. Gebruik hiervoor een geschikte kit zoals MS polymeerkit. Bevat de vloer losse deeltjes (vaak het geval bij betonvloeren), behandel de vloer dan eerst met een geschikte primer. Laat de vloer na het lijmen minimaal 24 uur rusten alvorens deze te belasten.

Kenmerken sportvloer Essential

- Materiaal: 100% Polyethyleen
- Onderzijde: Polypropyleen (verstevigde rug met fleece)
- Uitstraling: Kortpolig getuft kunstgras
- Aantal steken per m2: ± 81.900
- Hoogte kunstgras: ± 15 mm
- Gewicht kunstgras: ± 1.850 gr/m2
- Totaal gewicht: ± 2.665 gr/m2
- Garantie: 2 jaar
- UV-stabiliteit: 1.000 kLy

Meer informatie
SKU TZ1EBRICK10
EAN 8720704604893
Kleur Terracotta
Afmetingen breedte 135 cm
Dikte 17 mm
Motief Kunstgras
Versterking inlage Geen
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op