trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Tabletkar voor 36 tablets - Met antibacterieel UV-C licht - Safecart 36

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

In deze tabletkar kun je tot wel 36 tablets of kleine laptops efficiënt opbergen, opladen, vervoeren én desinfecteren. De overzichtelijk ingedeelde kar is voorzien van 36 verticale schappen waarin de apparaten rechtop gezet kunnen worden. Dankzij de antibacteriële UV-C lampen wordt de verspreiding van virussen tegen gegaan.

Tabletkar met desinfecterend UVC licht

Deze tabletkar is voorzien van Philips UV-C lampen. Het ultraviolette licht doodt bacteriën, virussen en schimmels. De desinfecterende werking is getest en effectief bewezen op Covid en honderden andere bacteriën en virussen. UV lamp desinfectie kan een zeer waardevolle rol spelen in het tegengaan van de verspreiding van virussen binnen jouw bedrijf, school of instelling.

Plaats de gebruikte apparaten in de tabletkar om deze te desinfecteren en op te laden. De UVC lampen kunnen handmatig ingeschakeld worden middels de knop aan de buitenzijde van de kar. Wanneer het deurtje van de kar geopend wordt, schakelen de UV-C lampen automatisch uit om blootstelling te voorkomen. Vervolgens kunnen de apparaten weer veilig gebruikt worden. Ideaal voor situaties waarin meerdere mensen gebruik maken van dezelfde apparaten.

Safecart met UV-C lampen

Deze Safecart36 is voorzien van kunststof verdelers die iedere plank verdelen in 9 schappen. Tussen de schappen past een apparaat met een maximale dikte van 3,8 cm. De tabletkar is aan de buitenzijde voorzien van een aan- en uitknop voor zowel de stroomtoevoer naar de tablets als de desinfecterende lampen.

Verder heeft de tabletkar een handig kabelmanagement systeem om een wir war aan kabels te voorkomen. De kabels worden via haakjes op de schappen naar de achterzijde geleid, waar de adapters netjes in een bak gelegd kunnen worden. Zo zijn de adapters niet zichtbaar en blijft de kar opgeruimd.

Wil je de kar aan het einde van de dag opbergen in een afgesloten ruimte? Geen probleem! Je verplaatst de tabletkar gemakkelijk dankzij de stevige handvatten en zwenkwielen.

Tabletkar voor 36 tablets

Bedienen van deze tabletkar is heel eenvoudig. De stroomtoevoer en UVC lampen zijn apart in- en uit te schakelen door middel van het bedieningspaneel aan de buitenzijde. Schakel je de stroomtoevoer van de kar in, dan worden alle 36 apparaten gelijktijdig opgeladen. Eventueel kun je gebruik maken van de timerfunctie die tot op de minuut nauwkeurig in te stellen is. Zo ben je er zeker van dat de apparaten niet langer dan gewenst worden opgeladen. De rode ledjes geven aan dat de timerfunctie is ingeschakeld. Op het schermpje lees je de resterende laadtijd af.

Het ingebouwde controlepaneel zorgt ervoor dat de apparaten niet worden overbelast of beschadigen door een piekspanning. Tevens voorkomen de ventilatiegaten oververhitting.

  Aan-uit knop aan de zijkant van de kar
  2 extra stopcontacten aan de buitenzijde voor het opladen van 2 extra apparaten
✓  Voorzien van 4 blokkeerbare zwenkwielen
✓  Los te koppelen achterplaat die toegang geeft tot het bedieningspaneel en de stekkers
✓  Lade aan de voorzijde voor het opbergen van papieren, sleutels, pennen, usb sticks e.d.
✓  Het Philips antibacterieel UV-C licht is voorzien van CE en TÜV certificering

Extra stevige wielen
De wielen van de Safecart36 zijn extra stevig zodat het verplaatsen van de zwaar beladen tabletkar geen enkel probleem is.

wielen tabletkar

Kabelmanagement
Middels het kabelsysteem worden kabels netjes langs de schappen geleid. Hierdoor ontstaat er nooit een warboel van kabels.

kabelmanagement tabletkar

Breedte 60 cm
Diepte 62 cm
Hoogte 147 cm
Gewicht +/- 85 kg
Maximale afmetingen tablet/laptop 26 x 34 cm
Maximale dikte tablet/laptop 3,8 cm*
Aantal sleutels 6

*Ook geschikt voor Snappet tablets

Meer informatie
SKU HJ-CM17-36UV-C
EAN 5601570634524
Kleur Wit
Aantal apparaten 36
Lades / Schappen Schappen
Geschikte apparaten Chromebooks, Laptops, Tablets
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op