Gratis bezorging vanaf 10,-

Trapmaantje Natura - Grijs - 20x56 cm

Merk: Vica International
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Het trapmaantje Natura heeft een stoere uitstraling in een grijze kleur. Dit model is 16 x 56 cm met een haak van 4 cm. De trapmat is voorzien van een platbinding, waardoor de mat extra robuust is. Door het gebruik van gemêleerde garen krijgt het geheel een moderne uitstraling. De trapmatten zijn eenvoudig te monteren middels de vooraf aangebrachte dubbelzijdige tape en kunststof passtrook.

Trapmaantje Natura grijs

De Natura trapmat is ideaal om kleine beschadigingen aan de trap te verbergen én te voorkomen. Je plakt simpelweg het trapmaantje over de beschadiging en je ziet er niks meer van. Daarnaast hebben deze trapmaantjes ook een geluiddempende werking.

Het Natura model is een zeer geschikt trapmaantje voor normaal dagelijks gebruik. Wil je een trapmat voor intensief gebruik? Kijk dan eens naar onze aluminium trapmatten.

Montage Natura trapmat grijs

Met de Natura trapmaantjes bekleed je jouw gehele trap in een handomdraai. De dubbelzijdige tape aan de onderkant van de trapmat is voorzien van een beschermlaag. Als het trapmaantje eenmaal op de trap wordt gelegd, wanneer de beschermlaag verwijderd is, kan deze niet meer verschoven worden. Controleer dus, voordat je de trapmatten vast plakt, waar je deze wilt bevestigen. Voor gedetailleerde uitleg over de montage van deze trapmaantjes, hebben wij een montage advies opgesteld.

Eigenschappen grijze Natura trapmatten

Kleur Grijs
Afmeting 16 x 56 cm
Haak 4 cm
Poolmateriaal 100% Polypropeen
Weeftechniek Platbinding
Onderzijde Vilt
Montage Dubbelzijdige tape
Gebruik Alleen voor binnengebruik

Meer informatie
SKU 100025-758
EAN 8717755113627
Kleur Grijs
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op