Gratis bezorging vanaf 10,-

Trapmaantje Sweet - Beige - 20x56 cm

Merk: Vica International
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Het trapmaantje Sweet heeft een warme uitstraling in een beige kleur. Dit model is 15,5 x 56 cm met een haak van 4,5 cm. De trapmat is voorzien van een extra zachte structuur. De trapmatten zijn eenvoudig te monteren middels de vooraf aangebrachte dubbelzijdige tape en kunststof passtrook.

Trapmaantje Sweet beige

De Sweet trapmat is ideaal om kleine beschadigingen aan de trap te verbergen én te voorkomen. Je plakt simpelweg het trapmaantje over de beschadiging en je ziet er niks meer van. Daarnaast hebben deze trapmaantjes ook een geluiddempende werking.

Het Sweet model is een zeer geschikt trapmaantje voor normaal dagelijks gebruik. Wil je een trapmat voor intensief gebruik? Kijk dan eens naar onze aluminium trapmatten.

Montage Sweet trapmat beige 

Met de Sweet trapmaantjes bekleed je jouw gehele trap in een handomdraai. De dubbelzijdige tape aan de onderkant is voorzien van een beschermlaag. Als het trapmaantje eenmaal op de trap wordt gelegd, wanneer de beschermlaag verwijderd is, kan deze niet meer verschoven worden. Controleer dus, voordat je de trapmatten vast plakt, waar je deze wilt bevestigen. Voor gedetailleerde uitleg over de montage, hebben wij een montage advies opgesteld.

Eigenschappen beige Sweet trapmaantjes

Kleur Beige
Afmeting 15,5 x 56 cm
Haak 4,5 cm
Poolmateriaal 100% Polyester
Weeftechniek Tuften
Rand Gefestonneerd
Onderzijde Action Back vilt
Montage Dubbelzijdige tape
Gebruik Alleen voor binnengebruik

Meer informatie
SKU 100030-350
EAN 8717755127082
Kleur Beige
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op