•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


RVS trapleuning design

Met onze RVS design trapleuningen geeft u uw trappenhal direct een luxe, moderne uitstraling. De trapleuning zijn vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit RVS. Dat zorgt voor een lange levensduur en is tevens erg stevig. De design trapleuningen worden geleverd inclusief design houders. Er is keuze uit twee afwerkingen; geborsteld of gepolijst RVS.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Stevig en veilig
Onze RVS design trapleuningen zijn gemaakt van zeer sterk RVS. Dat maakt de trapleuningen stevig en daarmee ook erg veilig. De lange levensduur van deze trapleuningen zorgt ervoor dat u jaren plezier zult hebben van uw prachtige moderne trappenhal.

Design houders

Onze design trapleuningen worden geleverd in combinatie met design trapleuning houders. Deze strakke, ronde houders hebben een zogenaamde blinde bevestiging. U ziet dan ook geen schroeven en dergelijke. Dit zorgt voor een moderne look.

Eenvoudige montage
Monteren van deze RVS design trapleuningen is zeer eenvoudig. U bevestigt de houders op de juiste plekken aan de muur middels de bijgeleverde montage materialen. Vervolgens schroeft u met een kleine inbussleutel de leuning vast op de houders. Al het benodigde montagemateriaal inclusief wandbeslag en pluggen wordt meegeleverd.

Leverbaar in vele varianten
Met onze design trapleuningen heeft u vele mogelijkheden. Zo is er keuze uit twee verschillende afwerkingen, namelijk geborsteld RVS en gepolijst RVS. Daarnaast zijn er vele standaardmaten verkrijgbaar, maar u kunt ook zelf de lengte bepalen als u kiest voor onze maatwerk RVS trapleuningen.