•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Grindmat

Grindmatten zijn ideaal voor het aanleggen van wandelpaden, opritten of parkeerplaatsen. Er is keuze uit vele verschillende soorten grindmatten. Bekijk onze keuzehulp video onder aan deze pagina.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)


Grindmatten zijn veelzijdig toepasbaar
Bent u op zoek naar grindmatten voor een terras, een tuinpad of juist voor een drukke parkeerplaats? Grindmatten zorgen ervoor dat u een stevige grind of graslaag kunt aanleggen. Afhankelijk van het type grindmat kunt u er gemakkelijk met een auto, vrachtwagen of paard overheen. De grindmatten verdelen het gewicht uitstekend en zorgen ervoor dat het grind goed op zijn plek blijft liggen. Sommige grindmatten zijn zelfs al voorzien van een antiworteldoek om ongewenste groei van onkruid tegen te gaan.

Keuzehulp
Een keuze maken tussen ons ruime aanbod grindmatten valt niet mee. Daarom legt Jim u in onderstaande video de verschillen tussen alle varianten uit.

Middels onderstaande tabel kunt u de verschillende typen grindmatten uit ons assortiment vergelijken en zo een weloverwogen keuze maken. De grindplaten worden o.a. vergeleken op basis van de afmetingen, celmaat en maximale belasting. Voor uitgebreide informatie over de verschillen tussen grindmatten verwijzen wij u naar deze blog.
grindmat verschillen