trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

TWIN Turn voetensteun

Merk: Sedero
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

De TWIN Turn voetensteun is een accessoire die onmisbaar is in iedere kantoor omgeving. De ergonomische voetensteun ontlast je lichaam en bevordert een gezonde zithouding. Verhoog jouw zitcomfort door de steun op twee verschillende manieren te gebruiken. Voor een stabiele óf actieve zithouding!

TWIN Turn voetensteun voor onder je bureau

Of je nou op kantoor of thuis werkt, een correcte zithouding is van belang om lichaamsklachten te voorkomen. Door middel van deze bureau voetsteun, kun je jouw ideale zithouding bevorderen.

De TWIN Turn heeft een afmeting van 48,5 x 34,5 x 10 centimeter. Dit compacte item kan gemakkelijk onder je bureau gezet worden. De voetensteun is voorzien van anti-slip groeven aan beide zijden. 

Een ergonomische voetensteun

De voetsteun is op twee manieren te gebruiken. Dit zorgt voor een ergonomische werkomgeving. Door de platte kant op de grond te plaatsen, creëer je stabiele ondersteuning voor je voeten, waardoor je comfortabel kunt werken. Wil je een actieve houding aannemen? Draai dan het voetenbankje om. Door de ronde vormgeving is de steun ongeveer 50 graden kantelbaar. Hierdoor kun je jouw gewenste zithouding aannemen. 

Meer informatie
SKU 3161
EAN 8720704600871
Kleur Zwart
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op