trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Dakkoffers

Sorteer op
Foto-tabel | Lijst

7 Artikelen

junior dakkoffer STRIKE 440 liter zwart
319,00 263,64
Leverdatum berekenen...
Junior Dakkoffer - FL 320 liter - zwart
169,00 139,67
Leverdatum berekenen...
Vervangend slot voor Junior dakkoffers - incl. 2 sleutels
20,95 17,31
Leverdatum berekenen...
Dakdragers
69,95 57,81
Leverdatum berekenen...
 • Veilig betalen
 • Snelle levering
 • 14 dagen bedenktermijn
Dakdragers 120 cm
79,95 66,07
Leverdatum berekenen...
Dakdragers 135 cm breed
89,95 74,34
Leverdatum berekenen...
rvs-laadbak-drager-pick-up
179,00 147,93
Leverdatum berekenen...

Een goedkope dakkoffer kopen voor op uw auto? IVOL biedt grote, ruime dakkoffers aan voor elk type auto en al uw vakantiespullen. Onze scherpgeprijsde Junior Xtreme dakkoffers zijn vanwege hun lengte uitermate geschikt voor de wintersport. De voordelige Junior FL dakkoffers zijn compacter en hebben dus minder luchtweerstand wat weer zorgt voor een lager brandstofverbruik. Ideaal dus wanneer u met minder bagage reist. Wintersport of zomervakantie, met de Junior dakkoffers van IVOL beschikt u tijdens elke autovakantie over een extra kofferbak op uw autodak!

Gegarandeerde kwaliteit
Het duurzame ABS en PST kunststof materiaal en de zwarte kleur zorgen voor een moderne uitstraling en kunnen eenvoudig op de dakdragers van uw auto gemonteerd worden. De dakkoffers zijn veilig af te sluiten en hebben 3 daar garantie. Daarnaast zijn al onze  Tüv-gecertificeerd. Dit houdt in dat de dakkoffers onder de meest extreme omstandigheden zijn getest. Zo bent u er van verzekerd dat de koffers gemaakt zijn van het juiste materiaal, voorzien zijn van comfortabele eigenschappen en een duurzame levensloop hebben.

Uw dakkoffer eenvoudig bevestigen
Als u een dakkoffer op uw auto wilt monteren, heeft u dakdragers nodig. Hoe kiest u geschikte dakdragers? Dat is afhankelijk van uw voorkeuren, maar vooral van uw type auto. Die bepaalt namelijk voor het grootste deel welke dakdrager passend en geschikt is. Een dakkoffer dient altijd op dakdragers bevestigt te worden. Dit gebeurt meestal met standaard bevestigingssysteem (u-beugel) of een snel montagesysteem (Quick fastening system). Met onze Junior Xtreme en Junior FL dakkoffers heeft IVOL beide systemen in het assortiment.

Geschikt voor ieder reisdoel en weertype
Skibox, autobox of bagagebox? Dakkoffers zijn er in veel verschillende varianten en hebben dan ook diverse benamingen. Welke activiteit u ook gaat ondernemen, met de Junior dakkoffers van IVOL beschikt u altijd over de ideale oplossing voor meer bagageruimte tijdens al uw autoreisjes. Denk aan het praktisch vervoeren van een buggy, kinderwagen en babybedje of kampeerspullen als matrassen, luchtbedden en slaapzakken. Gaat u liever op wintersport? Met onze dakkoffers bergt u tot wel 10 paar ski’s of 6 snowboards op.

Tips en tricks
Gaat u (voor het eerst) op pad met een dakkoffer? Zorg altijd voor een goede voorbereiding:

 • U zet een dakkoffer het makkelijkst vast met twee personen.
 • Houdt altijd de maximum daklast van uw auto in de gaten (gewicht dakdragers, gewicht dakkoffer, gewicht bagage).
 • Stop bij voorkeur zoveel mogelijk lichte bagage in uw dakkoffer en plaatst de zwaarste spullen daarvan boven of tussen de dakdragers. Dit is het meest gunstig voor het weggedrag van uw auto.
 • Zorg voor een optimale verdeling van het gewicht (+/- 50% van de bagage tussen de dakdragers, 25% in de neus van de dakkoffer en 25% achterin).
 • Voorkom schade aan uw bagage én dakkoffer. Leg (zeker zwaardere) spullen nooit los in de koffer. Zorg dat alle bagage zo goed mogelijk vast zit, bijvoorbeeld met spanbanden.
 • Meet voor vertrek de totale hoogte van uw auto inclusief dakkoffer. Dit voorkomt problemen en/of schade bij het inrijden van parkeergarages, tolpoortjes of uw eigen garage.
 • De maximumsnelheid voor het rijden met dakkoffer is hetzelfde als zonder dakkoffer. Een dakkoffer is wel van invloed op het weggedrag van uw auto. Wees daarom extra alert bij scherpe bochten en het maken van abrupte stuurbewegingen op (hoge) snelheid.
 • Hoe gestroomlijnd onze dakkoffers ook zijn, door de massa en omvang verbruikt u altijd meer brandstof. Blijf daarom niet onnodig rondrijden met uw (al dan niet lege) dakkoffer.