•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Elektrische scooter

Elektrische scooters zijn ontzettend populair, en dat is terecht! Ze zijn milieuvriendelijk en laag in verbruikskosten omdat ze rijden op een accu. U hoeft dus nooit te tanken. Simpelweg de accu opladen en u kunt op pad. Daarnaast zijn e-scooters erg stil, de motor maakt nauwelijks geluid.

Bij IVOL heeft u keuze uit 3 varianten e-scooters; een hippe elektrische step met zitje (Scroorser), een sportieve 'supermotard' scooter en een hoverboard.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

De vele voordelen van e-scooters
Elektrische scooters bieden vele voordelen ten opzichte van reguliere scooters, met name in drukke steden. Veel steden hebben oplaadpunten voor elektrische scooters en fietsen. In plaats van omrijden naar een tankstation, kan de accu van de elektrische scooter worden opgeladen terwijl u werkt of aan het winkelen bent. Dat scheelt tijd en moeite. Maar ook thuis kunt u de accu gewoon aansluiten op de stroom.

Milieuvriendelijk
Met een elektrische scooter hoeft u nooit te tanken. Electrische scooters zijn dus ook super milieuvriendelijk omdat er geen sprake is van vervuiling door uitlaatgassen. Bij een e-scooter zorgt de accu ervoor dat u kunt rijden. Deze accu moet u opladen via een stroomkabel die u aansluit op een normale stekkerdoos (220V). De afstand die u met een volle accu kunt afleggen is afhankelijk van onder andere het type accu, het gewicht van de scooter en de snelheid. Gemiddeld zal dat 70 km zijn. Dit maakt de e-scooter ideaal voor stadsverkeer, voor het doen van boodschappen of voor op de camping of golfbaan.

Nagenoeg geen onderhoud
E-scooters hebben nagenoeg geen kosten aan onderhoud. Elektro motoren hebben veel minder bewegende onderdelen dan brandstof motoren. Daardoor zijn ze ook veel betrouwbaarder. Het enige onderhoud zit hem in de remmen, de banden en de accu. En als u daar goed mee om gaat kunt u er lange tijd mee doen.

Geen startproblemen
Met scooters op brandstof zullen velen de problemen met starten kennen. Vooral bij koud weer of als de scooter enige tijd niet gebruikt is. Met een e-scooter heeft u daar geen last van, mits de accu voldoende opgeladen is. Een e-scooter is namelijk altijd klaar voor gebruik en hoeft niet gestart te worden. Geeft u ‘gas’ dan komt de e-scooter in beweging, geeft u geen gas dan staat de scooter uit.

SEEV Citycoco elektrische step / e-scooter
De SEEV Citycoco is een super hippe elektrische step die vele bewonderende blikken zal krijgen! Deze e-scooter wordt gekenmerkt door zijn exclusieve design. Met zijn brede stoere wielen en robuuste constructie is het een unieke verschijning. Deze elektrische step is zowel staand als zittend te gebruiken omdat deze is uitgevoerd met een comfortabel zitje. Het simplistische design is licht in gewicht en dat maakt de SEEV Citycoco een stuk handzamer dan grote zware scooters.

Wij leveren de SEEV Citycoco volledig geassembleerd. En voor net dat beetje extra gebruikers gemak is er de SEEV app voor smartphones. Met deze app kunt u zien hoeveel % de accu nog vol is en hoe ver u er nog mee kunt rijden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De app is gratis te downloaden voor zowel Android als Apple smartphones.

Sportieve elektrische scooter met Supermotard design
Naast de elektrische step, hebben we ook een super sportieve e-scooter in het assortiment. Deze scooter lijkt met zijn sportieve vormgeving en heldere kleuren veel op een Supermotard motor. De elektrische scooter is uitgevoerd met heldere LED verlichting voor en achter en heeft een opbergruimte onder het zadel. Op het digitale display kunt u onder andere de snelheid en de status van de accu zien. De scooter is leverbaar met blauw of met geel kenteken.

Bij de Supermotard scooter worden naast 2 sleutels ook 2 afstandsbedieningen geleverd. Met de afstandbediening kunt u de scooter vergrendelen en ontgrendelen. In de vergrendelde stand zal het schelle alarm afgaan als de scooter bewogen wordt. Zo staat uw scooter altijd veilig geparkeerd. Tevens zit er een alarm knop op de afstandbediening om het alarm op afstand te activeren. Wij leveren deze sportieve e-scooter volledig gemonteerd bij u thuis.