Gratis bezorging vanaf 10,-

Water bag - multitrainer - 15kg

Merk: Avento
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Zoek jij een water bag om sterker te worden en om optimaal te kunnen trainen? Dit product is gemaakt van PVC en kan voor trainingen gebruikt worden waar je maximaal 15kg voor nodig hebt. Ideaal voor het uitvoeren van je oefeningen!

Een fitness water bag 15kg 

Wil jij een fitness water bag 15kg kopen? Je kunt hiermee zowel binnen als buiten trainen en de bag is geschikt voor thuis en in de sportschool. De waterbag is geschikt voor diverse oefeningen, waarmee je niet alleen kracht, maar ook stabiliteit en balans traint. Tijdens het trainen moet je gehele lichaam hard werken om het water onder controle te houden. Op de afbeelding zie je een aantal oefeningen die je met de waterbag kan uitvoeren.

Water bag 15kg voor fitness

Door de handgrepen is de water bag voor fitness geschikt voor diverse oefeningen. Het gewicht is af te wisselen met de hoeveelheid water waarmee je de bag vult. Water bag fitness is een leuke en uitdagende manier van sporten! De waterbag wordt geleverd met POM pompventieladapter met bajonetsluiting. Deze aansluiting past op een standaard pomp. De standaard pomp wordt niet bijgeleverd.

Kenmerken

✓  PVC
✓ Diameter 35cm (opgevuld/opgeblazen)
✓ Bedrukt met gewichtsindicaties 

Meer informatie
SKU 42OI
EAN 8716404332624
Kleur Transparant
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op