trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Whiteboard op maat - Emaille - Mat (max. 120x240 cm)

Merk: Smit Visual
Leverdatum berekenen...
Stel zelf samen
Hulp bij bestellen
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Wil je specifiek een whiteboard voor projectie met bepaalde afmetingen en kun je deze niet terugvinden in ons assortiment? Dan is dit whiteboard op maat het juiste product voor jou.

Dit whiteboard is onmogelijk te bekrassen door het emaille oppervlak, dit is een speciaal materiaal wat op 800 graden is uitgehard in de oven.
Daarnaast is het ook geschikt voor projectie door het matte oppervlak. Waar een normaal whiteboard het licht van een beamer reflecteert is dit bij het matte whiteboard een heel stuk minder het geval.

Het emaille oppervlak is met een whiteboard marker te beschrijven en eenvoudig te wissen. Daarnaast is het gehele oppervlak magneethoudend. Je kunt dus met magneten papieren en foto's aan het whiteboard ophangen.

Of je nu op zoek bent naar een klein bord of een zeer groot whiteboard dat is geen enkel probleem, het whiteboard wordt speciaal op de door jouw opgegeven maten geproduceerd.

Het geheel is afgewerkt met een stijlvolle en sterke aluminiumrand, en wordt compleet met afleggoot voor markers geleverd. Alle wandmontagematerialen zijn inclusief.

Je kunt het product direct bestellen, mocht je hulp nodig hebben of nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.

Bestel voorbeeld:

In de onderstaande afbeeldingen kun je zien wat de goede methode van bestellen is. Je geeft de gewenste breedte op in meters en gebruikt een punt i.p.v. een komma. 107 cm = 1.07.

whiteboard op maatmaatwerk whiteboard

Meer informatie
SKU WB-MAAT-MAT-120400
Omlijsting Aluminium zilver
Magneethoudend Ja
Beschrijfbaar 1-zijde
Whiteboard type Wandmontage
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op