trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Chameleon frameloze whiteboardwand op maat - Bedrukt (eigen opdruk) - Prijs op aanvraag

Merk: Smit Visual
Leverdatum berekenen...
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Je organisatie is uniek, maar wordt nog unieker met een op maat gemaakte whiteboardwand van Chameleon. Het frameloze design en de afwerking van deze whiteboardwand dragen bij aan een hoogwaardige interieurbeleving.

Prijs op aanvraag. Neem contact op voor een offerte.

Smit Visual Chameleon

Bedrukte whiteboardwand op maat 

 Een whiteboard wand op de centimeter passend in de ruimte.
 Optioneel: je logo als uitsnede in het bord, met een full colour bedrukking erachter.
 Optioneel: een creatieve vorm aan de bovenzijde van het bord uitgesneden.
 Optioneel: uitsneden voor bijvoorbeeld een beeldscherm of andere functionele toepassingen.
✔ Eigen opdruk (gesublimeerd)
Allerhoogste kwaliteit geëmailleerd staal
Levenslange garantie op perfecte schrijf- en droog uitwisbaarheid van het emaille oppervlak
✔ 2 jaar garantie op perfecte schrijf- en droog uitwisbaarheid van het gesublimeerd oppervlak
✔ 2 jaar garantie op constructie en fouten
Krasvast, roestvrij en extra magneethoudend
Dikte 10 mm
Montage met verborgen magneten
100% CO2 neutraal geproduceerd
Montageservice mogelijk op aanvraag

Smit Visual bedrukt whiteboard

Je kunt deze whiteboardwand laten bedrukken met een zelfgekozen afbeelding, logo of tekst. Het oppervlak wordt bedrukt middels sublimatie techniek in full color. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van hittegevoelige inkten die een verbinding aangaan met de coating. Hierdoor wordt de afbeelding haarscherp en duurzaam verzegeld in het oppervlak. De opdruk zal dan ook niet verkleuren door zonlicht of vervagen naarmate het bord gebruikt wordt.

Voor de aanlever instructies, zie het document 'Requirements and specifications printed whiteboards' onder het kopje Downloads. Het drukbestand kun je aanleveren via drukbestand@ivol.nl onder vermelding van je bestelnummer. Productie van het bord volgt pas na wederzijdse goedkeuring.

Naast een bedrukt oppervlak behoren ook een emailstalen oppervlak, krijtbord of een projectie oppervlak tot de mogelijkheden. Alle oppervlakken zijn magneethoudend, beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Je vind alle varianten bij onze wandoplossingen.

Montage whiteboard wand panelen bedrukt

De whiteboardwand is opgebouwd uit losse magneethoudende panelen die vrijwel naadloos met elkaar verbonden worden middels het blinde bevestigingssysteem. Het aantal panelen en de grootte per paneel worden afgestemd op de door jouw opgegeven maten. De maximale afmetingen per afzonderlijk paneel zijn 148 x 238 cm (BxH).

Chameleon whiteboardwanden worden inclusief een zeer eenvoudig montagesysteem geleverd. Je ontvangt per paneel 2 of 3 magneetplaten (afhankelijk van de paneelmaat) van 30x30 cm die je volgens de tekening op de muur schroeft. Vervolgens kunnen de whiteboardpanelen via magnetisme stevig aan de muur gehangen worden en eenvoudig ten opzichte van elkaar uitgelijnd worden. De wand dient hiervoor recht en egaal te zijn.

Maatwerk whiteboard bedrukken wandoplossing

Bedrukte Chameleon whiteboards worden vervaardigd uit sublimatiestaal. De opdruk wordt verzegeld in het oppervlak en kan daardoor niet vervagen. Gesublimeerde Chameleon whiteboards garanderen een perfecte schrijf- en wiskwaliteit voor tenminste 2 jaar. Wissen kan eenvoudig met een whiteboard wisser of een droge microvezeldoek.

Chameleon whiteboards worden 100% CO2 neutraal geproduceerd. De MDF achterplaat bevat volledig FSC-gecertificeerd hout (Licensiecode C137061).

Montageservice bedrukt wandpaneel 

Geef je de montage liever uit handen? De producent biedt montageservice aan. Naast tijdsbesparing ben je er met deze service zeker van dat het product degelijk gemonteerd wordt. Wanneer een wand niet helemaal recht is, kan het montageteam dit vakkundig oplossen. Het montageteam laat je ruimte opgeruimd achter en neemt verpakkingsafval mee terug. Neem voor een offerte inclusief montageservice contact met ons op. Wil je gebruik maken van de montageservice, dan dient een checklist volledig ingevuld bij ons aangeleverd te worden. Klik hier om het formulier te downloaden (PDF).

Meer informatie
SKU WAND-FRAMELESS-DRUK
EAN 5601570622927
Omlijsting Frameloos
Magneethoudend Ja
Beschrijfbaar 1-zijde
Whiteboard type Wandmontage
Video
play
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op