Gratis bezorging vanaf 10,-

Wooden magnetische markerhouder - marker opbergsysteem voor glassboards

Merk: Legamaster
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Wil jij jouw werkruimte schoon en opgeruimd houden, maar slingeren er overal white- of glassboard markers rond? Dan is deze magnetische markerhouder de perfecte oplossing! Op deze stijlvolle, houten houder kunnen er 4 stiften horizontaal neergelegd worden voor optimale inktkwaliteit. Het Wooden accessoire geeft een luxe uitstraling aan je werkplek én draagt bij aan een duurzame werkomgeving. 

Glassboard markers opbergen met Wooden houder

Deze afgeronde markerhouder heeft een moderne houten uitstraling. Door middel van de inkepingen kunnen er 4 markers horizontaal neergelegd worden. Dit bevordert de inktkwaliteit tijdens het schrijven en voorkomt dat de punt van de marker snel uitdroogt. 

Deze houten houder kan opgehangen worden aan een white- of glassboard door de magnetische werking. Zo heb je geen last meer van markers op jouw bureau. Dan kun je optimaal genieten van een schone en opgeruimde werkomgeving.
Glassboard en whiteboard markers zijn apart verkrijgbaar.

Marker opbergsysteem van duurzaam beuken hout

Deze magnetische markerhouder is niet alleen mooi, maar ook duurzaam! Het materiaal is afkomstig van de beuk 'fagus sylvatica' afgewerkt met vernis. Het hout is afkomstig van duurzame bosbouw. Dit betreft goed beheerde, FSC® - gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen (FSC C158462). Hierdoor is het product een milieuvriendelijke keuze.

Combineer deze Wooden markerhouder met de andere houten white- of glassboard kantooraccessoires uit onze collectie om een duurzame werkomgeving te creëren. 
Let op: Hout is een natuurlijk product, elk item is uniek in kleur en uiterlijk. Dit geeft jouw werkomgeving een natuurlijke uitstraling.

Kenmerken magnetische markerhouder

  Magnetisch op een white- en glassboard (ook verkrijgbaar voor alleen whiteboards)
  Duurzaam, afgerond ontwerp
  Ondersteunt de Clean Desk Policy
  Geschikt voor 4 markers (niet inbegrepen)
  Gemaakt van beuken hout 'fagus sylvatica' afgewerkt met vernis
✓  FSC® gecertificeerd (FSC C158462)
  6 x 20 cm
  95 gram
  Merk: Legamaster

Meer informatie
SKU 7-122125
EAN 8713797099844
Kleur Naturel
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op