trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Zit-sta bureau module Extra Large - Verstelbare computertafel - Wit

Merk: Euroseats
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Heb jij snel last van je rug of nek tijdens het werken? Dan zit je waarschijnlijk te lang in dezelfde houding. Staand werken is dan de juiste oplossing, echter is dit niet altijd mogelijk door een bureau met een vaste hoogte. Daarvoor is de zit-sta module ontwikkeld! Deze verstelbare computertafel vervangt het originele zit-sta bureau.

Zit-sta bureau module extra large

Deze computer- en laptoptafel is verstelbaar in hoogte in 12 verschillende standen. Hierdoor kun je zowel zittend als staand werken. De module is voorzien van een dubbele gasveer voor stabiliteit op iedere stand. Het werkoppervlak bestaat uit twee lagen. Een voor het computerscherm en een voor het toetsenbord en de muis. Daarnaast bevat de bovenste laag een speciale uitsparing voor een telefoon of tablet, die tijdens gebruik ook opgeladen kan worden door de kabeluitsparing. 

Wanneer je een los computerscherm gebruikt, kun je apart een monitor arm bestellen en deze aan de tafel bevestigen. Wil je een laptop gebruiken? Dan kan de plank voor het toetsenbord aan de onderzijde eenvoudig verwijderd worden. Deze verstelbare standaard is een perfecte oplossing voor bureaus met een vaste hoogte op kantoor of thuis.

Verstelbare computertafel wit

Het werkoppervlak van deze zitsta bureau tafel betreft 98 x 59 cm. Door middel van de hendel aan de zijkant van het werkoppervlak, kun je de hoogte verstellen tussen 15 tot 50 cm in 12 verschillende hoogtes. De moderne laptopstandaard kan 15 kg dragen. De laag voor het toestenbord en de muis kan maximaal 2 kg dragen.

Deze extra large computer tafel is voorzien van een strak en modern design in een witte kleur. Dit item is ook verkrijgbaar in zwart, small en medium. De zit-sta module is eenvoudig te installeren op jouw bureau.

Meer informatie
SKU WVH.013
EAN 7434042475480
Kleur Wit
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op