trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,36
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Zit-sta bureau module Small - Verstelbare computertafel - Wit

Merk: Euroseats
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Heb jij snel last van je rug of nek tijdens het werken? Dan zit je waarschijnlijk te lang in dezelfde houding. Staand werken is dan de juiste oplossing, echter is dit niet altijd mogelijk door een bureau met een vaste hoogte. Daarvoor is de zit-sta module ontwikkeld! Deze verstelbare computertafel vervangt het originele zit-sta bureau.

Zit-sta bureau module small

Deze computer- en laptoptafel is verstelbaar in hoogte. Hierdoor kun je zowel zittend als staand werken. De module bestaat uit twee lagen. Een voor het computerscherm en een voor het toetsenbord en de muis.

Wanneer je een los computerscherm gebruikt, kun je apart een monitor arm bestellen en deze aan de tafel bevestigen. Wil je een laptop gebruiken? Dan kan de plank voor het toetsenbord eenvoudig verwijderd worden. Deze verstelbare standaard is een perfecte oplossing voor bureaus met een vaste hoogte op kantoor of thuis.

Verstelbare computertafel wit

Het werkoppervlak van deze zitsta bureau tafel betreft 70 x 48 cm. Door middel van de hendels aan de zijkant van het werkoppervlak, kun je de hoogte verstellen van 12 tot 45 cm. De moderne laptopstandaard kan 15 kg dragen. De laag voor het toestenbord en de muis kan maximaal 2 kg dragen.

Deze kleine computer tafel is voorzien van een strak en modern design in een witte kleur. Dit item is ook verkrijgbaar in zwart, medium en extra-large. De zit-sta module is eenvoudig te installeren op jouw bureau.

Meer informatie
SKU WVH.010
EAN 7434042475459
Kleur Wit
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op