check Gratis bezorging vanaf 10,-

Trapmaantje Athens - Zwart - 20x56 cm

Merk: Vica International
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Details

De Athens trapmat heeft een moderne uitstraling in een zwarte kleur. Dit model is 15 x 56 cm met een haak van 5 cm. Het trapmaantje is voorzien van een zachte structuur. De trapmaantjes zijn eenvoudig te monteren middels de vooraf aangebrachte dubbelzijdige tape en kunststof passtrook.

Zwart trapmaantje Athens

De Athens trapmat is ideaal om kleine beschadigingen aan de trap te voorkomen én verbergen. Je plakt simpelweg het trapmaantje over traptrede met een eventuele beschadiging en je ziet er niks meer van. Daarnaast hebben deze trapmaantjes ook een geluiddempende werking.

Het Athens model is een zeer geschikt trapmaantje voor normaal dagelijks gebruik. Wil je een trapmat voor intensief gebruik? Kijk dan eens naar onze aluminium trapmatten.

Montage trapmat Athens zwart

Met de Athens trapmaantjes bekleed je jouw gehele trap in een handomdraai. De dubbelzijdige tape aan de onderkant is voorzien van een beschermlaag. Als het trapmaantje eenmaal op de trap wordt gelegd, wanneer de beschermlaag verwijderd is, kan deze niet meer verschoven worden. Controleer dus, voordat je de trapmatten vast plakt, waar je deze wilt bevestigen. Voor gedetailleerde uitleg over de montage, hebben wij een montage advies opgesteld.

Kenmerken zwarte Athens trapmaantjes

Kleur Zwart
Afmeting 15 x 56 cm
Haak 5 cm
Poolmateriaal 100% Polypropeen
Weeftechniek Tuften
Rand Gefestonneerd
Onderzijde Action Back vilt
Montage Dubbelzijdige tape
Gebruik Alleen voor binnengebruik

Meer informatie
SKU 100027-807
EAN 8717755122735
Kleur Zwart
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op